Valaki szerint az előző életem látom. Mások szerint a jövőt . Valakit szerint őrangyal. Melyik?
Szerintem inkább csak túl élénk már a fantáziád. Néha én is tapasztalok rossz dolgokat is.
Múltkor meg valaki azt írta itt, hogy álmunkban magunkat látjuk, csak egy másik valóságban. Szóval akkor sem jövő, sem múlt, sem őrangyal. :De ez elég hülyén hangzik.
"Nem sokkal utána álmomban segített világra hozni a közös gyermekünk aztán következőleg le is feküdtem vele."
Ebben a sorrendben?
Szia:) T
Ha ìrsz nekem ,amiben tudok segìtek.
Kedves Kérdező!
Rossz hírem van:Nem vagy isten,aki a jövőbe lát!
Lehetsz angyalian késves,vagy istentelenül gonosz(remélem nem ez utóbbi),de ember vagy. Egyszeri,és megismételhetetlen,s így nem láthatsz a jövőbe!
Láthatod viszont a múltat.Születésegtől a máig elméd betárolt milliárdnyi alakot,formát,de túlnyomó részük passzív.Ezekből a passzív képekből(is) dolgozik tudatalattid álmaidban,amikor az ideális férfit megformálja.(Te valóban a társad elméjében megformálódott ideális nő vagy?)Az álmaid ideális féfija él.A te elmédben biztosan él.
Tedd fel önmagadnak a kérdést:Neked egy álomférfi,vagy egy hús-vér férfi kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!