Jelent valamit?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam,hogy fiú vagyok. ;; És elmentem nyári munkára egy faluba,és ott egy csajjal kapcsolatot folytattam.Az apja nem szerette,ha előtte ölelgetjük egymást,így elbujtunk,de a lány melltartója a folyóparton maradt.Ezt meglátta az apja,fogta és beleugrott vele a folyóba és ezt mondta: "Úgyis könnyű vagyok,elvisz a víz."
A nyári munkám pedig az volt,hogy bekerültem ideiglenes családokba,és meg kellet fejteni,ki a tettes,és ha megvolt,szintet léptem.
Végül vége lett a nyárnak és elment a lány külföldre tanulni,én meg hazaindultam.
--------
.:Valóságban lány vagyok:.
2015. jan. 22. 18:34
1/2 Mizó97 válasza:
Ôô nem sértô akarok lenni de hát ez Egy álom. Esetleg valamihez lehet köze? Párod vagy Család vagy valami?
2/2 anonim válasza:
Titkolózás, lelepleződés, titkok. Nézd meg álomszótárban. Ha nincs többször is ilyen titkokkal kapcsolatos álmod, akkor ne törődj vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!