Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez?

Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Ma éjjel azt álmodtam, hogy babát várok és körülbelül 8-9 hónapos terhes lehettem. Egy széles, forgalmas út szélén álltunk egy magas épületekkel teli városban a jelenlegi párommal. Hirtelen felém tartott egy autó és elütött de igazából semmi fájdalmat nem éreztem csak látta, hogy a hasam szinte eltűnt és vérzek odalenn. Nagyon megijedtem és miközben a párom hívta a mentőket én gyalog kezdtem el szinte futni a legközelebbi kórházig, mert a mentők nem értek volna ki időben. Féltettem a babámat és örült módjára mentem be egy kórházba, hogy mentsék meg. Aztán volt egy orvos, ő mondta, hogy feküdjek le az asztalra és elkezdett vizsgálni. A fura az egészben, hogy a hasam visszatért és természetes úton indult meg a szülés, miközben hívtam a páromat, hogy siessen, mert szülök. Ezután megszakadt a kép és egy vonaton voltam idegen emberekkel, akik elraboltak és mondták, hogy soha többé nem láthatom a lányomat.

Fura, mert 19 éves vagyok és habár rengetegszer gondolok mostanában a babákra és a terhességre, mert nemrég kissé idegesek lettünk mert késett, egyáltalán nem vágyom még gyerekre.

Mit jelenthet ez az álom?

2014. dec. 25. 21:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Terhesnek lenni: tervezel valamit, hogy a 8-9 hónapban vagy, azt jelenti, hogy már nincs sok hárra, hogy megvalósítsd. A magas házak jelzik, hogy környezeted nem hiszi, hogy meg is tudod csinálni, lenéznek. Az autó elüt: azt jelenti, hirtelen valami negatív változás jön, ami sietteti a terved kivitelezését, a kórház, az orvosk pedig azt, hogy külső segatségre is szükséged lesz, amit meg is fogsz kapni. A vonat pedig egy olyan helyzetet mutat, hogy a dolgok úgy fordulnak, aibe te nem tudsz beleavatkozni.Ugyanezt jelentik az idegenek is, akik elrabolnak.

Mindenesetre, én a helyedben vennék egy terhességi tesztet valami drogériában vagy gyógyszertárban, hogy megnyugodjak.

2015. jan. 7. 11:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!