Mit jelenthet? Ez mi volt?
Figyelt kérdés
Nem is olyan rég azt álmodtam,hogy egy fiú( akibe régóta szerelmes vagyok) veszekszik velem számomra ismeretlen helyen/ okokkal, de mégis olyan furcsán nézett rám.Mintha nem is akarna veszekedni...mintha inkább kedves szeretne lenni de mégsem tud az lenni.Aztán szétváltunk és elmentem egy kertbe ahol egyszer jártam is már. Majd( most jön a legértelmetlenebb rész)odajön hozzám,csakúgy a semmiből egy furcsa kinézetű fiú aki "Ő" belölle alakult át és kedveskedni próbált ,mert elvileg tetszettem neki..
Hogy..mi? Mi van?
Furi,mi? :D
De jó lenne ha valaki ezt megtudná fejteni!
Köszönöm előre is! :)
2014. dec. 25. 19:33
1/5 anonim válasza:
ilyenkor megint álmodni akarod majd mi? :D nem fog sikerülni :/
2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen :)) De jó is lenne újra érezni azt már csak álomban is,hogy talán viszonozhatna az érzéseim..oo :D ... :C
2014. dec. 25. 19:43
3/5 anonim válasza:
igen :D én már próbáltam.. de talán mehet.. gondolkozz arról hogy mi volt az álom vége és vezesd visza az elejére. elealvás előtt meg ne nyúlj magadhoz, mert az elveszi az egészet. csak aludj szépen képzeld magad oda és egyszer ott leszel miközben alszol. hidd azt, hogy ha benyúlsz a zsebedbe akkor kihúzhatsz valamit és meg is teszed majd. bárkivel találkozol az mint TE leszel más külsőben :) első voltam és amúgy 16/f
5/5 A kérdező kommentje:
Hú köszi! :)) Juuj de kiváncsi vagyok már,hogy ez sikerülni fog-e ! :D
2014. dec. 25. 21:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!