Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet? 18L

Mit jelenthet? 18L

Figyelt kérdés
Tegnapeste azt állmodtam hogy panelházban a melletem lévő szomszédmnak nyitva volt résnyire az ajtaja távolról benézte és egy boszorkányt láttam aki rángatott valamit aztán észre vett majd én elmentem onand a másnap suliban vltam és nem akartam átőltőzni és a tesitanár azt mondta hogy jólvan ezt majd még meglátom mi lessz ennek a következménye és nemsokkal késöbb jöttis a boszorkány félre lökött mindenkit de akiket félrelökött azok ugyviselkedtek mintha semmisem történt volna és a boszorkány valamit magyarázott nekem hogy kellet nekem benéznem ő hozzá és akihez most ö elmegy és beszél vele azok mind állmodni fognak valamit de akikhez még nem ment ell azokokis átfogják élni azt amit én és ott hagyot majd haza mentem és barátom tesoja (öccse)(fiu) azzal fogadott ha már bementem akkor nem mehetek már ki és a felhőkkel egy ketrecet rakot a házkőré bartomnak elmondtam hogy elrontottam mindent jött hzzám egy boszorkány s hogy mitmondott majd barátom apukája jött be a kapun egy pizzával és azt mondta hogy oda kint nagyon jó az ídő és hogy ö ki meg be tud járkálni nekem nagyon kellett pisilnem igy a barátomnakis mondtam hogy pisilnem kell azt mondta hogy inkább menjek oda tesójáhz és kéretőzek ki pisilni és ezzel felis ébredtem hogy pisilnom kellet
2014. dec. 23. 13:07
 1/7 Shai-Hulud ***** válasza:
79%

Na most ülj le szépen, és értelmesen tagoltan, olvashatóan írd le amit akarsz.

Én próbáltam elolvasni és értelmezni, de nagyjából a felénél feladtam.

2014. dec. 23. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Én sem tudtam elolvasni, szégyen, hogy 18 évesen így írsz. Próbáld újra.
2014. dec. 23. 14:29
 3/7 Legoman ***** válasza:

Szerintem ezt jelenti:

AZ életedben van valami, ami megakadályoz téged a továbbjutásban. Ha nem teszel ellene valamit, akkor az egész életedre kifog hatni. Most még nem látod, mivel ez még csak kezdetleges.

Tanács:

Légy bátor, és nézz szembe a rossz dolgokkal, ne fogadd el őket úgy, hogy ez még belefér. Mondd azt, hogy NEM!

Én elbírtam olvasni. :)

2014. dec. 23. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Naaa jóó.. Semmi írásjel? Hol voltál te általánosban, amikor megtanítottak írni, gyöngylélek?
2014. dec. 23. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Szevasz. Hová raktad ma a fantáziád? Nem voltál te ilyen.
2014. dec. 23. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Túl sok boszorkányos hófehérkés filmet nézel, vagy fantasy világban élsz. Az álmod annyit jelent, amennyit beleképzelsz se többet, se kevesebbet. Ha te 18 éves vagy én 115 éves vagyok.
2014. dec. 23. 15:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Kusza álmod volt.

Ha így álmodsz, milyen lehetsz ébren? Van egyáltalán valaki, aki szövegedet megérti?

.

Álmodból a tanulságod: akkor se leskelődj be más lakásának ajtaján, ha az félig nyitva van is!

2014. dec. 23. 16:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!