Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Almomban temetoben alltam es...

Almomban temetoben alltam es a sirokbol, foldes sirhalmokbol felalltak az emberek mit jelent az almom?

Figyelt kérdés
2014. dec. 17. 06:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Vagy: nagyon várod a világvégét a Feltámadással,

vagy pedig túl sok zombi-filmet nézel!

2014. dec. 17. 07:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Egyik sem...
2014. dec. 17. 07:40
 3/11 anonim ***** válasza:

TEMETŐ - Általában: kiegyensúlyozottság, az életben átélt nyugalom, béke jele. Temetőben járni, ha ott kellemesen érzed magad: tiszta lelkiismeret, szép emlékek. Ha rémületet ébreszt: jogosan kapott szemrehányás, felróják hibáid. Temetőben eltévedni: tapasztalatlanság, kiforratlan érzelmek. Temetőben kinyíló sírok: feltépett sebek; emlékeid megrohantak; érzelmeid összekuszálódtak.

Sírkő: megrögzöttség; ha emberalakot ábrázol: rosszindulat. Idegen sírnál lenni: elfogadod a helyzetet olyannak, amilyen. Ismerős sírnál lenni: kis lelkiismeretfurdalás. Olyannak a sírját látni, aki még

él: ellenséges érzelmeid jele. Megnyíló sír: ha rémületet kelt: egy régi kellemetlenséged emléke; ha kíváncsiságot ébreszt: emlékezésedre, önvizsgálatra való hajlam.

google-ben még keress rá, temető,sirkő -álmok jelentése

nem nehéz..

2014. dec. 17. 10:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Kezdődő aranyered van.
2014. dec. 17. 10:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
2014. dec. 17. 14:16
 6/11 Passiflora ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen érzést váltott ki ez belőled álmodban?
2014. dec. 17. 15:39
 7/11 A kérdező kommentje:

Hogy milyen erzest valtot ki belolem ez az alom?

Csak ott altam es neztem oket csodalkozva,de nem feltem toluk,megvoltam lepodve.

2014. dec. 18. 07:45
 8/11 Passiflora ***** válasza:

# 7

Foglalkoztatott téged esetleg mostanában az a gondolat, hogy van-e bármifajta létezés a fizikai halál után, és ha igen, akkor vajon milyen formában?

Azon túl, hogy álmodban nem váltott ki belőled félelmet ami történt, csak csodálkozást és meglepetést, az emberek ugyanúgy néztek ki, mint az élők, mindenfajta ijesztő vonás nélkül?

2014. dec. 18. 08:20
 9/11 A kérdező kommentje:

Igen az emberek ugyan ugy neztek ki mint az elok.

Es volt szo a hakal utani temarol,de nem vok bolond!! Sem ongyilkos hajlam,csak a paromal beszeltuk h halal utan is egyutt leszunk,mert nagyon nagyon szeretjuk egymast :-)

2014. dec. 18. 08:34
 10/11 A kérdező kommentje:

De miert csak kerdezel ? Kedves valaszolo? Hmm

Valaszod nincs az almomra.? Csak kivancsiskodol :-)

2014. dec. 18. 08:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!