Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Lépcsővel álmodtam, és ezt jelenti: (felfelé mentem rajta) Ha felfelé halad rajta: a szellemi szférákba emelkedik. Ha lefelé megy: képessé válik ösztöneinek megértésére, kontrollálására. Abu’-Majd. Utazás, amely veszélyekkel tele, utazás a túlvilágba.
Azért fontos számomra, mert holnap megyek egy vizsgálatra, és nagyon aggaszt, hogy "utazás a túlvilágba" ez halált jelenthet?
2014. dec. 14. 08:38
1/8 anonim válasza:
Nem halált jelent. Altatásos vizsgálatod lesz? Amúgy létrán, lépcsőn, hegyen felfelé haladni álomban nem ROSSZAT jelent, épp ellenkezőleg! Nyugi!
2/8 A kérdező kommentje:
Nem! A Tüdőgondozóba vagyok utalva!
2014. dec. 14. 08:44
3/8 anonim válasza:
első voltam: van okod, hogy félj a vizsgálattól?
4/8 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom van-e okom, de én nagyon félek az biztos. Annak ellenére, hogy sohasem dohányoztam! Megvizsgált a háziorvos, mert köhögtem, de már az elején elkezdett jajgatni többször is, meg itt sípol, ott sípol, jobb oldalon is egy nagy sípolás, és azt mondta, hogy a jobb felső bázisnál is van valami. Itt már nagyon megijedtem. Végül azt mondta tüdőgyulladás, de a beutalóra kérdőjellel írta, azon kívül még a bronchitist is ráírta. Írt fel antibiotikumot, allergiára gyógyszert, meg kettőt köhögésre. Ami még aggaszt, hogy a sok, és erőteljes köhögéssel együtt megfájdultak a nyak, illetve vállizmaim, de én úgy érzem, hogy ez az erőltetett köhögéstől lehetett. Olyan volt, mint amikor elfekszi az ember, és nehezen tudja mozgatni még a fejét is. Most már nem fáj, csak érzem egy nagyon kicsit, főleg a balt, de az is elhanyagolható, inkább ha úgy mozdítom, vagy nem tudom, akkor kicsit beleszúr, de nem fájósan, tompán. Más panaszom nem volt. Csodálkoznék, ha kiderülne valami komolyabb, mert igaz, hogy apukám, anyai nagyapám, tüdőrákban haltak meg, de ők erős dohányosak voltak. Fulladást én még nem vettem észre magamon, esetleg néha ilyen allergiás valamit, de az sem volt olyan vészes, hogy fulldokoltam volna. Az orvos elég érdekes volt, meg mondta a légzésfunkciót is, meg mindenfajta viszgálatot is, amit elvégeznek majd ott. Szóval nagyon félek!
2014. dec. 14. 11:26
5/8 A kérdező kommentje:
Ja és állandóan azt hajtotta, hogy előbb kellett volna szólni, na de mikor előbb, ha nem voltak olyan panaszaim, a köhögés is egy jó hetet kezdődött.
2014. dec. 14. 11:28
6/8 anonim válasza:
Tüdőgyulladàshoz làz is lenne nem?
7/8 A kérdező kommentje:
Nem, ez A típusos!
2014. dec. 14. 14:59
8/8 anonim válasza:
Ne idegeskedj előre, a tüdőgyulladás jól gyógyítható. És igaz, sípolással jár, lehet láz is, de meggyógyulsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!