Miért volt ott?
Egyik,, családtagom,, tesom menyasszonyának a 16 éves húga meghalt 3 hete...beteg volt.
Tegnap álmodtam vele...Otthon voltunk a szüleinél,de senki nem látta csak én.Megöleltem-megpuszilgattam...beszélgettünk,és azt mondta jól van...
Nagyon hiányzik....
Miért álmodtam ezt vele.....???
Meg tul friss az elmeny. Sokat gondolsz ra. Ha ezo valaszt szeretnel az az, hogy mivel sokat gondolsz ra visszajott, hogy megnyugtasson, minden ok, boldog ott ahol van es vigyaz rad.
Ha kicsit foldhozragadtabb valaszt akkor azt mondanam mivel sokat foglalkoztat, hogy mi lehet vele az agyad generalt egy szituaciot amit a szived szerint ujra atelnel vele es alomkepeben valora valtotta a vagyadat. Errol szolnak, ezek nagyabol az almok lenyegei.
Nyugodj meg. Nem kell megijedni a szellemektol. Ha megnyugszol es sikerul tul jutnod a veszteseden elmulnak ezek az almok.
Jeleztem a moderátoroknak, hogy tegyék át a kérdésedet az Ezoteria kategóriába!
Én is úgy gondolom, hogy friss még a halála, sokat gondolsz rá. És ő is jelezni akart neked, hogy most már jól van!
Részvétem!
Köszönöm....nem tudtam hová írjam!!!
Hát remélem....mert mióta elment...tényleg nem telik el nap hogy Ne gondoljak rá...hogy mi lehet vele,hol van...nem fáj már neki semmi,boldog e...?!!
De remélem azért álmodtam mert így van,jó volt látni,és megölelni öt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!