Miért van benne minden álmomban? Ez lehet jel?
Figyelt kérdés
Nemrég elköltöztünk(elégrégóta már az újhelyen lakom)ahol megismertem egy fiút.Szerelmes voltam belé sokat gondoltam rá voltak jelek hogy próbál közeledni felém de elkéstem.(nem is voltam biztos a dologban)Így mivel egy évvel idősebb volt elballagot.Úgy tünt sikerült elfelejtenem de folyton vele álmodom.Nem viccelek minden lámoman valahogy benne van.Mindig segít nekem az álmaimban támaszkodhatok rá.Szóval a legutobb azt álmodtam hogy a régi otthonomban voltam és mentem fölfele egy úton és almamagok voltak a kezemben amiket szétszórtam és rögtön mindenféle gyümölcs nőtt persze mind előttem.Kergettek az emberek de én csak mentem de nagyon nehezen és a végén elértem és felébredtem.Előtte pedig egy gyönyörű tengerparton voltam egy szálláson ahol ott volt ő is történt valami a testvéremmel és vele mindent megbeszéltem de aztán elment.(a partnál egy magas szikla fal volt a tenger nagyon mélyen volt nem mehettem bele úszni) valaki segítene és megmondaná mit jelenthet ez az álmom? nagyon megköszönném 16L2014. dec. 7. 19:54
1/2 anonim válasza:
Érdemes lehetne megtanulni úszni és nem elfutni emberek elől.
2/2 anonim válasza:
Keresd meg. Csak tudod a nevét nem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!