Tényleg létezik olyan, hogy ha valakinek hiányzom, akkor benne lesz az illető az álmomban?
Figyelt kérdés
Gyakran van,hogy 1 bizonyos személlyel álmodok.Már hallottam olyanról,hogy azért is álmodhatok vele,mert hiányol. Van ennek valami igazság alapja vagy baromság?2014. márc. 31. 19:09
1/7 anonim válasza:
Nekem is voltak, vannak ilyen dolgaiùm és valób
2/7 anonim válasza:
En is tapasztaltam már ilyet,akikrõl álmodtam és valóban hiányoztak, részemrõl nem baromság, mert va
3/7 anonim válasza:
Nem lehet hogy te hiányolod őt?
4/7 anonim válasza:
Szerintem ha NEKED hiányzik valaki, sokat gondolsz rá, akkor te álmodsz vele.
5/7 anonim válasza:
Nem!
Pont fordítva. Te hiányolod őket, azért álmodsz róluk.
6/7 anonim válasza:
Úgy van, ahogy az #5 mondja valakit, akit nagyon hányolsz megjelenhet álmodban.
7/7 anonim válasza:
Na akkor tisztázzuk mi az az álom .
Definició: az álom , az az agyban (álmodás közben) kivetíttett képek sokaságága de ez az agy úgy érzékeli mintha "mozgókép" lenne. Itt a vágyaink, érzelmeink vagy az adott nap\hét\hónap...stb összegzése jelenik meg. Tehát abban nem fog megjelenni aki téged hiányol. Hanem amit az előzzőek is mondanak , éppen akit te hiányolsz az fog megjelenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!