Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan, hogy az illető nem tudja mit érez?
A párom azt mondta, nem tudja mit érez most irántam,időt kért. De azt mondja, nem akar elveszíteni, meg fél, hogy ha később rájön,hogy szeret, akkor már nem fogadom vissza.
Várjak rá vagy sem? 4 évig voltunk együtt(szakítottam vele). Össze van teljesen zavarodva...Nem tudom mit csináljak. Valaki segítsen:(
Hagyd, hogy gondolkozzon egy kicsit.
Nem ártana megbeszélni mi romlott meg...
én várnék a helyedben. kérdezd meg tőle hogy kb mennyi idő kell neki. nem csodálom hogy összevan zavarodva nekem 2-3hónap kellett 1 hasonló helyzetben. az is lehet hogy csak megakar leckéztetni hogy te is "szenvedj" ami szerintem nem elitélendő dolog. ha szereted akkor nem halsz bele ha vársz egy kicsit legalább elmondhatod hogy te megpróbáltad. addig is bizonygasd hogy szereted és járj a kedvében
23/f
Igen van olyan, de ez csak mint kifejezés létezik - az ember nem tudja definiálni az érzéseit. De attól az érzés még megvan hogy szeret, vagy nem.
Szerintem ez a szerelem/szeretet elég összetett téma. Lehet hogy mostanában nem volt szerelmes beléd, nem érezte, de mondjuk idővel visszavágyódik és újraszületnek az érzések, esetleg csak egy elképzelt ember után akire vágyódik, aztán mikor megint szembetalálkozik a "valósággal" megint visszakozik...
" nem tudja mit érez most irántam,időt kért."
Ez kamu.
Tudja, csak:
Nem meri megmondani a végét, mert tart a hisztérikus kirohanásodtól-50% esélyed van rá
Vagy van valakibe beleszeretet. 50%
Nincs másik lány a dologban(ez 100%!!!) nem is lenne még csak ideje sem rá! SZóval ezt ki lehet zárni.
Ha nem szeretne, azt is megmondaná, mert mindig mindent elmondtunk egymásnak, hiszen csak komoly a kapcsolatunk. Hiszek neki, abban, hogy nem tudja mit érez. Mert ő mindig kimondja amit éppen gondol vagy érez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!