Álmomban jósoltak nekem.4 kártya volt benne. Az első kettő a szüleimre vonatkozott, mind a kettő pozitív volt. Utána kaptam én 2 kártyát. Az egyiken a fordított halál volt a másikon egy (vászon) koporsó. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
2014. okt. 10. 09:29
1/4 anonim válasza:
Valaki meg fog halni, de nem a szüleid.
2/4 A kérdező kommentje:
De attól, hogy azt a 2 kártyát én "kaptam", még nem azt jelenti, hogy én, igaz?!
2014. okt. 10. 10:08
3/4 Ozmium42 válasza:
Mindenki meghal előbb-utóbb, ez a legbiztosabb jóslat :D
Vajon van-e ennek jelentősége, ha a lélek halhatatlan, ki-be ugrál újabb testekbe azok halála után, és az egész csak egy kozmikus tanulási folyamat?
4/4 anonim válasza:
Huhhh
úgyse hiszed el, de mivel ilyen kevés infot adtál meg elmondom, távoli jövőröl szól
A 2 pozitiv kártya szüleidröl szól, tartós áldásukat elnyered kedvencként.
Forditott halál=ujjászületés, félhalál, nagy fejlődés nagy áron
vászonkoporsó=balsors, teljes változás, gyalázat, utána beavatás VÁMPIRRÁ!!!!!!!!!!! xd
na szia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!