Okos emberek! Miért van benne valaki az álmomban?
Figyelt kérdés
Mármint konkrétan az ilyen szexuális álmokra gondolok, amikor XY személy benne van. Miért pont az az XY személy? Mert én mondjuk konkrétan nem mondanám, hogy az XY személy bejön nekem, nem azt mondom, hogy nem vonzó, de van nála jobb bőven... Miért pont ő? Nem gondolok rá ezerszer nap közben, csak az álom miatt eszembe jut, és így fura találkozni XY személlyel bárhol is, amikor rögtön az álom ugrik be róla.
Nem hiszek az ilyen dolgokban, de kiváncsi vagyok az itt hozzáértő emberek hozzáfűznivalójára.:D
2013. okt. 26. 00:18
1/2 anonim válasza:
Szerintem a tudatalatti abszolút random dolgokat képes összemixelni az álmokban. Nem hinném, hogy van jelentősége, lehet, hogy egy futó gondolat volt az adott ember nap közben, később meg a szex is eszedbe jutott, éjjel meg ez a két téma összekeveredett. De lehet, hogy nem, ez csak a számomra logikus magyarázat.
2/2 anonim válasza:
Noha nem érzem megszólítva magam, én is elmondom a véleményemet. Többféle verzió is létezhet. Az egyik az, hogy az illetőőről hallottál valamit egyszer. S bár ez akkor nem tudatosult benned, a tudatalattid elraktározta, és álmaidban visszatér. De az is lehet, hogy annak ellenére, hogy az illető nem kifejezetten tetszik neked, szexuálisan mégis vonzódsz hozzá. Hogy egy durva példával illusztráljam: én nem szeretem a kimondottan szép nőket. Sokkal közelebb állnak a szívemhez az érdekes arcú csajok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy sikítva menekülnék az ágyamból, ha azt egy szupermodell akarná megosztani velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!