Hogy ébredhettem tudatomra álmomban?
Figyelt kérdés
Régebben próbálgattam a tudatos álmodás technikáját, kis sikerrel. Most éjjel pedig hirtelen egy rossz álomnál az üldözőimmel szembefordultam és megkérdeztem, hogy miért támadnak, erre egy közülük azt felelte, hogy aggódnak miattam. Vajon ez a tudat alattim volt? Ráadásul utána meg felébredtem az álmomba, de figyelmeztett egy hang az álom az álóba csapdára. Egy ideig próbáltam megfigyelni az álom szereplőket is de az arcuk kifejezéstelen volt. Utána már nem tudtam irányítani az álmomat. Hogyan tudnám részletesebben#álmodás #álomalakok
2013. okt. 7. 09:24
1/4 anonim válasza:
"figyelmeztett egy hang az álom az álóba csapdára"
Ezt lefordítanád magyarra?
2/4 anonim válasza:
"álom az álomba" akart lenni szerintem
3/4 anonim válasza:
hányszor nézted meg az Eredet című filmet??
4/4 anonim válasza:
te nem vagy tudatodnál haver ez még mindig Az álmod mi csak az álmaid kivetülései vagyunk. ébredj fel! :DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!