Ti is álmodtatok már ilyet?
Régebben voltak visszatérő álmaim. Pl. volt egy álom, amit később újraálmodtam ugyanúgy, de mikor a végéhez értem, akkor továbbálmodtam, és így akármikor visszatért ez az álom, akkor egyre hosszabbá vált.
És egyszer 2 ilyen álmom egymásba futott, de annyira meghökkentő volt,hogy egyből fel is keltem rá.
Nektek volt már ilyen?
Mi lesz, ha nem áll meg és évekig fogsz álmodni?:(
Azt a részt nem tudtam értelmezni, hogy egymásba futott.
Biztos volt ilyen, de már nem emlékszem rá.
Ma egy vágásszerű hosszú horpadás volt a csuklómon hosszában, mert elfeküdtem. Valaki már ebben is hülyeségeket lát.
Azt,hogy volt 2 álom, amit így egyre tovább álmodtam. Az egyikben bérgyilkos voltam, öltem, majd menekülnöm kellett. A másikban pedig egy hatalmas aluljáróban volt, ahonnan minden felszínre tartó lépcső egy vonatvágányra vezetet és folyton rohangáltam,h megtaláljam a vonatom.
Ezt a két álom visszatérő volt és mindig továbbálmodtam a "cslekményt",majd mikor az első végére értem és elakartam menekülni a tetthelyről, akkor egy lépcsőn lemenve a nagy vonataluljáróba csöppentem és elindultam megkeresni a vonatom. Tehát az egyik végén elkezdődött a másik.
Az jó, talán ilyen még nem volt:)
Nem szoktam az álmaimra emlékezni.
Bár nem lehet, hogy mindig egy álmod volt, csak más részre emlékeztél?
Nyilván megvan az oka, hogy ezt a két álmot álmodtad és valószínűleg próbáltál vele mit kezdeni, összekapcsolni a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!