Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmodtatok már ilyet?

Álmodtatok már ilyet?

Figyelt kérdés
Délután lefeküdtem aludni. Beállítottam a telefonomat, h egy óra múlva keltsen fel, mert dolgom volt. Aztán hallottam, h csörög a telefon. Kinyomtam, és felébredtem. De kiderült, hogy ez az egész csak álom volt. :S Igazából este keltem fel, és csak azt álmodtam, hogy hamarább. De az ébresztőt kinyomtam. Volt már veletek hasonló.
2014. jan. 9. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Ismerős :D

Pár napja én is beállítottam az ébresztőt reggelre, de mivel egy órával korábban felébredtem magamtól, úgy döntöttem, nem alszok már vissza, hanem eltervezem, mit hogyan csinálok ma.

Először is felkelek és elmegyek zuhanyozni...

De közben visszaaludtam. Azt álmodtam, hogy felkeltem, elment az áram, és foglalt volt a fürdőszoba.

Utána az ébresztő keltett.

2014. jan. 9. 13:03
 2/4 James T. Kirk ***** válasza:
Hú, nekem durvább is volt már...beállítottam az ébresztőt, és kinyomtam (ez utólag derült ki), később keltem fel, és amikor felkeltem igazából, akkor meg véres volt a homlokom....csak következtetni tudtam, hogy valószínűleg bevertem a szekrény sarkába....de nem emlékeztem rá hogy ilyen történt volna, sőt arra sem hogy kinyomtam az ébresztőt!
2014. jan. 9. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:
igen
2014. jan. 9. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
3 órát alutam és ez fura volt kb két hétnyi volt és otis minden nap lefeküdtem élmotam felkeltem
2014. jan. 21. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!