Álmodtatok már ilyet?
Ma délután ledőltem és nagyon érdekes álmom volt.... álom az álomban. :D Erről egyből Az ember Tragédiája ugrott be (a párizsi szín, ahol az álomban egy másik álomba megy ádám).
Szóval nagyon fura volt, még nem álmodtam ilyet. Ment a fejemben a történet, majd lefeküdtem aludni (az álmomban) és elaludtam. ott is elkezdtem álmodni és éreztem, hogy felkelek, de kűzdöttem ellene, mert tetszett az amit álmodnam, de felébredtem. Ekkor pár másodpercig folytatódott a rendes álmom, majd igazából felébredtem. Nagyon fura volt :)
- előre is elnézést, ha rossz helyre soroltam be ezt a kérdést. :)
17/L
Töltsed! :) Tényleg jó!
Lehetséges ilyen.
kedves "okoskodó", jól tudom, hogy miről beszélek, tanultunk róla pszichológián...
Mivel az álomban olyan dolgokat dolgozunk fel, amit magunkba fojtunk, és hétköznapokban nem tudunk vele foglalkozni, az csak álomban jelenik meg... Az agy szelektál, vagy is amiről álmodsz, az kb ennyit tesz "gond megoldva"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!