Mit jelent, ti álmodtatok már ilyet?
Nekem is volt egy hasonló álmom, de engem megöltek, és majdnem éreztem még a fájdalmat is, és ahogy folyik a vér :S Aztán kikeltem a testemből, és elindultam, végig az utcákon, és fura fekete ruhás embereket láttam, egy öregasszony volt a legdurvább.. és akkor megláttam a fényt az égen, ami nagyon húzott, de olyan csodás érzés fogott el, hogy én el nem tudom magyarázni.. Szálltam a fény felé, de egyszer csak beborult, és nem láttam többé a fényt :S És akkor jött a vicces rész az enyémben is :) Jöttek valami néptáncosok, és én beálltam közéjük táncolni, hogy úgysem lát senki :) De mentem tovább, és akkor én is láttam anyukámat, aki sírt, és nem látott.. Akkor hirtelen helyszínt változtattam, és itthon voltam, abban a szobában, ahol "megöltek".. És bejött anyu, és meglátott.. Elkezdtünk sírni, és én megint láttam a fényt, hát elindultam.. És vége az álmomnak..
Megmagyarázhatatlan.. Félelmetes.. A tiéd is, az enyém is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!