Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ti is álmodtatok már ilyet?

Ti is álmodtatok már ilyet?

Figyelt kérdés

Álomban ugye létrejöhetnek lehetetlen építmények, és álmunkban fel sem tűnik, hogy az az építmény egy hülyeség...

Azt álmodtam, hogy nem tudtam lejutni a lépcsőház 6. emeletéről, mert a lift rossz volt, a lépcsőknek pedig MINDKÉT OLDALA FELFELÉ VEZETETT ! Értitek nem!? Vannak a lépcsőházban a lépcsők és elérkeztem egy szintig, ahonnan nem tudtam lejjebb menni, mert mikor fordultam rá a másik lépcsőre, az nem lefele, hanem felfelé vitt.

Az Eredet című fimben, mikor a paradox építményekről beszéltek, azt hittem b*szarok, mintha az Én álmaimról beszéltek volna. Nem tudtam, hogy mások is álmodnak ilyet.

Veletek gyakran fordul elő ilyen?

2013. okt. 13. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, néha álmodok hasonlót.Nem szeretem, mert eleve tériszonyos vagyok és a hajmeresztő lépcsőkreációk,fura liftek bizony rám hozzák a frászt álmomban.

Én szoktam "hézagos" lépcsőkről álmodni(át kell ugrani egy részt, hogy tovább jussak) vagy kerek, íves lépcsők(mint a hullamvasutnál az az átfordulós rész).

2013. okt. 13. 19:18
 2/2 KiSeM ***** válasza:
Nekem is van ilyen.Úgy szokott lenni,hogy elemegyek egy kis telepre ahol pár ház van,be megyek egy romos házba,felmegyek a lépcsőn aztán ilyen kis szobákon keresztül megyekm jad teli van minden lépcsővel aztán egy nagy terembe érek ahol a lépcsők meg minden össze-vissza van és aztán nem tudok az épületből kijutni.Jön valaki kinyitja az ajtót és egy városban leszek,ahol jön egy ismerős aki eljön értem autóval.Az a vicc hogy olyan szokott akinek nincs jogsia.De úgy épül fel az álmom ilyenkor hogy valamit akarok és keresem és így egy erdőböl indulok és egy városba kerülök.
2013. okt. 13. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!