Ti is álmodtatok már ilyet?
Álomban ugye létrejöhetnek lehetetlen építmények, és álmunkban fel sem tűnik, hogy az az építmény egy hülyeség...
Azt álmodtam, hogy nem tudtam lejutni a lépcsőház 6. emeletéről, mert a lift rossz volt, a lépcsőknek pedig MINDKÉT OLDALA FELFELÉ VEZETETT ! Értitek nem!? Vannak a lépcsőházban a lépcsők és elérkeztem egy szintig, ahonnan nem tudtam lejjebb menni, mert mikor fordultam rá a másik lépcsőre, az nem lefele, hanem felfelé vitt.
Az Eredet című fimben, mikor a paradox építményekről beszéltek, azt hittem b*szarok, mintha az Én álmaimról beszéltek volna. Nem tudtam, hogy mások is álmodnak ilyet.
Veletek gyakran fordul elő ilyen?
Igen, néha álmodok hasonlót.Nem szeretem, mert eleve tériszonyos vagyok és a hajmeresztő lépcsőkreációk,fura liftek bizony rám hozzák a frászt álmomban.
Én szoktam "hézagos" lépcsőkről álmodni(át kell ugrani egy részt, hogy tovább jussak) vagy kerek, íves lépcsők(mint a hullamvasutnál az az átfordulós rész).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!