Mit jelenthet ez a borzalmas álom?
Sziasztok.Retteneteset álmodtam az előbb.
Az álmom:Kémiaóra után hirtelen a parkba kerülök,aztán elmegyek virágért,aztán megint a parkba de nincs nálam a virág.Ott a hugom,aki mondta hogy valaki megvágta a szemét(ami még nem folyt ki és seb se volt rajta.Megöleltük egymást.Valami baleset színhelyén voltunk.Aztán jött két rendőr és elkezdtek engem faggatni hogy hol voltam és Mit csináltam..Aztán jött anya.Aztán hirtelen a parkba termett a házunk(mi a valóvilágban is a park mellett lakunk de a házunk nem úgy néz ki).észrevettem,hogy egy óriási tornádó közeleg,anya átöltözik,majd lerohan a hugommal a pincébe,én keresem a telefonomat aztán én is elindulok utánnuk.Mikor majdnem ottvagyok,felkap a tornádó,egyszer megpörget,majd berepít a pincébe.Nem akartam tudni a végét ezért kinyitottam a szememet.Vége
Lehet, hogy átélni borzalmas volt, de ezt jelenti :) :
Jó szeretnéd alakítani az életed, de ez nem sikerült. Nem vagy az a túlságosan szerencsés ember. Legyél óvatos az életedben, és ne engedd, hogy bármi rosszba belerángassanak mások, mert annak nem lesz jó vége és a fejlődésedet is meggátolja. A családod mindenben támogat téged. Nagyon kötődsz a cuccaidhoz és ritkán adod ki a kezeid közül. Ugyan oda jutsz, ahová akarsz, de nem lesz könnyű. Sok küzdelem és kitartás kell most az életedben, mert nem lesz könnyű beteljesíteni azt, amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!