Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a borzalmas...

Mit jelenthet ez a borzalmas álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy reggel 6 óra körül ki jöttem a wc-re és mikor el mentem a mosdóhoz kezet mosni belenéztem a tükörbe és a szemem sarkából 1 ér el kezdett pattogni egészen a pupilláig tehát vérzett , tisztán láttam hogy az ér el pattant a szemembe és egészen a pupilláig ment. Aztán az egész szemem vérbe borult de csak jobb szemem majd csordult kifelé belőlle a vér és már nem lehetett látni a szemem annyira be sűrűsödött rajta a vér és hirtelen fel keltem. Lécci segítsetek hogy mi lehet ez még mostis az agyamba van ez az álomkép sorozat... Aki tudja mitjelenthez írja meg pls. Nagyon fontos lenne nekem. És a hülyék kíméljenek a kommentárukkal mert jelentek vagy le pontozok ! THX 18/L
2011. jún. 16. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
semmit se jelent, csak egy rossz álom, előfordúl hogy néha a szem környékén lüktet az ér, te ezt érezhetted, aztán az agyad valami horrorfilmet csinált belölle, amúgy nem jelent semmit, ne aggódj
2011. jún. 16. 19:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. jún. 16. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Elvileg álmainkban az agyunk feldolgozatlan problémáinkkal küzd... Sz.tem nézz után pár ilyen témájú honlapon, hátha van valami utalás arra, mit jelenthet... Vagy csak ilyesmit láttál pár hete a tévében, és tényleg csak most vette elő az agyad, és nem jelent semmit.
2011. jún. 16. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:
most én szeretnék tőled őszinte választ kapni a kérdésemre.21 éves vagy-e és fiú, fontos volna...
2011. jún. 16. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Én, balga, most látom, hogy lány vagy és 18 éves, elnézést kérek, nem néztem meg előbb.
2011. jún. 16. 20:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Semmi gond. 19:48 thx.
2011. jún. 16. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!