Ti is szoktatok olyat álmodni, hogy borzalmas bűnt követtetek el?
Nem viccből kérdezem,de szoktál nézni esetleg krimisorozatokat? Nagy Gyilkos Elmék fan voltam,évekig néztem,aztán nekem is voltak ilyen hasonló álmaim,annyira át tudtam venni a sztorikat... valószínűleg emiatt volt ez,nagyon sokszor nyugtalanul aludtam,rosszakat álmodtam,é abba is hagytam a sorozatot.
Vagy ha nem ettől van a problémád,lehet,hogy elfojtasz magadban valamit... és emiatt álmodsz ilyeneket!
"Nem viccből kérdezem,de szoktál nézni esetleg krimisorozatokat?"
Soha nem nézek ilyesmit.
"Vagy ha nem ettől van a problémád,lehet,hogy elfojtasz magadban valamit... és emiatt álmodsz ilyeneket!"
Ezen én is gondolkoztam aznap, hogy mitől lehetett. Látszólag nem volt rá ok.
"Még viccesebbeket is szoktam álmodni."
Ezek egyáltalán nem vicces álmok, hanem szörnyűek.
"az álmoknak ugyanis nincs semmi kapcsolata a valósággal. (Legalábbis nem úgy, ahogy a retardált ezósok fantáziálják.)"
Nem ezt kérdeztem, hanem azt, hogy mitől álmodhatok ilyeneket. Csak úgy ok nélkül biztosan nem.
@Kérdező: Az lenne, ha komolyan tudnám venni őket. De az álmokat nem lehet komolyan venni.
Bármitől álmodhatsz ilyet, ugyanis az agyad az emlékekből rakja össze az álmokat. Tehát ha van ilyen jellegű olvasmány, film vagy egyéb élményed, az is belekerülhet. Főleg, ha sokat foglalkoztat, vagy lehet mihez kapcsolni. Ha nagyon zavar, akkor vizsgáld meg, mi idézi elő, és azt igyekezz kiiktatni. Vagy egyszerűen ne vegyél róla tudomást, és előbb-utóbb nem fog zavarni.
"Tehát ha van ilyen jellegű olvasmány, film vagy egyéb élményed, az is belekerülhet."
Hát ez az, hogy nincs! Azért kérdeztem, hogy ez általános-e, ti is álmodtok-e ennyire valószerű és nyomasztó dolgokat. Komolyan, 100%-ig úgy éreztem magam, mint egy bűnöző, aki nem is érti, miért követte el azt a gyilkosságot (el sem hiszi, hogy ő volt, de valahol mélyen tudja), és közben retteg, hogy le fog-e bukni vagy nem. Emellett pedig mardossa a lelkiismeret és a bűntudat.
Ráadásul álmomban hozzám közel álló embereket öltem meg, akikkel soha semmi bajom nem volt, csak jót kaptam tőlük mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!