Mit jelent zuhanó repülőkkel álmodni?
Az álom úgy kezdödött, hogy felszálltam egy vonatra, mert kerestem valamit, aztán a vonat elindult, én kiugrottam róla, mert azt éreztem, hogy még valami dolgom lesz az állomáson. Aztán nem sokkal később láttam egy repülöt (közvetlen közelemben), figyeltem és az volt az érzésem, hogy nagyon alacsonyan száll, a reptérig még magasabban kellene szállnia. Aztán pár perc és lezuhant nem messze... füst meg minden... nem sokkal késöbb a másik irányból is lezuhant egy repülő. ott is füst, stb.
Már többször álmodtam repülőkkel... volt olyan, hogy ültem rajta, éreztem álmomban, azt a nyomást, hogy belepréselödök a székbe, meg hogy zuhanok, de nem csapodok be a földbe... mit jelentenek ezek az álmok?
Ideje hogy megtudd az Igazat.
Kiválasztott vagy, csapatunk értékes tagja. A te képességeid nélkülözhetetlenek szervezetünk működéséhez mellyel végre átvehetjük az irányítást a légi tömegközlekedésben és újra a régi fényében tündökölhet gazdaságunk.Állj közénk ez a sorsod. Üdv egy volt Malév-os
Egyértelmű, előző életedben egy lepke voltál, akit fingás közben elütött egy utasszállító repülőgép.
Egyébként nem nézted meg nemrég a Word Trade Center -es filmet? Ott zuhant le egymás után két gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!