Leírnátok a legfurcsább legmorbidabb álmaitokat nekem?
Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 14:35
11/11 anonim válasza:
Az én legfurcsább álmom az, hogy elköltöztünk de én meg anyukám előkésztettük a kocsit,hogy ne akkor kelljen megfordulni a sok cuccal.a mevelőapukám és a 3 éves hugom bent álltak a házban,és néztek minket az ablakból amikor megláttam hugomék mögött valami fekete foltot, és egy köpenyes ember lett belőle kaszával. Én elkezdtem sikítani torkom szakadtából, de senki sem foglalkozott velem. Ekkor apukám megemelte a hugom kezét,mintha integetne. És a gyilkos megölte őket. Ahogy végük lett, egyből ott termett előttem is. Anyukám eltűnt mellőlem én elkezdtem futni, a gyilkos emelte a kaszáját felém, de felébredtem. Erre kiberült, hogy a valóságban egy hónap múlva költözünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!