Ezoteria témában melyek a legfurcsább, legviccesebb kérdések/válaszok?
Én anno lementettem pár poénosat, a teljesség igénye nélkül néhány:
Gyerekek! Tényleg itt a világvége! Ha már a fekete mágusok is ki akarnak fehéredni?! Mi jöhet még? Világvége? Világbéke?
Az indigoember olyan mint az aranyember, csak olcsóbb.
Lehetséges elérni hogy elfelejtse?
először is menj ki a kertbe éjszaka. Keress egy nagy vaslapátot, ha nincs akkor egy vascső vagy ilyesmi is megteszi, lényeg hogy nagy és kemény legyen.
Ezután keresd meg a srácot és jó erősen vágd tarkón,majd menj el mindenki máshoz is,aki tud az esetről és őket is csapd le. Ha szerencséd van,akkor amnéziájuk lesz...
Ha egy földönkívüli meghal, lesz szelleme?
Ő ÉRTÜK A FÖLDÖNKÍVÜLI HALÁL JÖN,ÉS NEM KASZÁVAL JÁR,HANEM BOVDENOS FŰNYÍRÓVAL,MERT SOKKAL FEJLETTEBBEK.
volt, amikor én is meg akartam tanulni varázsolni...de idővel rájöttem, hogy mekkora hülyeség is az ilyen, elvégre varázsolni nem lehet...így most pokémon mester vagyok...
Furcsa, megmagyarázhatatlan dolgok történnek mostanában.
A múltkor véletlenül kívülre vettem fel az alsógatyám és ettől rögtön tudtam repülni.
Két napra rá 10 fél pálinkából és 6 sörből antigravitációs szerkezetet hoztam létre, amit használtam is.
A fene sem tudja mik történnek itt, de köze lehet a felemelkedéshez.
Azért halnak ki az állatok, mert egyre több állat lélek reinkarnálódik emberré?
És ezért van egyre kevesebb ufó észlelés is. Az emberiség létszáma meg csak nő.
Késő-e a pénzenergia adáskor 10 perccel később gyújtani gyertyát?
Felgyulladt a terítő, két körből kimaradsz.
Pontosan hány órakor lesz ma a világvége?
Én megállítottam az órát, megvárom mi lesz veletek :D
Gyűjteni? Minek!
Csak nézz bele és kész!
Nálam ez viszi a prímet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__feng-shui__3487841-a..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!