Leírnátok a legfurcsább legmorbidabb álmaitokat nekem?
Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 14:35
2/11 anonim válasza:
Nekem talán fél éve volt egy olyan álmom ami valljuk be elég ijesztő volt! Már nem nagyon emlékszem, de az bizonyos hogy egy olyan helyen találtam magam ami elég horrorisztikus volt, egy ősrégi kísérleti laboratóriumnak tűnt, ami tele volt robot és szervez gépekkel/lényekkel de ezek a labor részei voltak, mert nem támadtak meg folyt bennük valami szerves anyag, kattogtak sziszegtek ilyen transformeres hangokat adtak ki.. félelmetes volt!! Az egész hely mintha keveredett volna a régi és az új tudományos kísérletek helyszíneivel! Aztán mikor már igazán féltem a helytől hangokat hallottam, és amolyan transformers robothangú félig dns alapú félig robot emberi kinézetű kísérletező idegenek léptek be a terembe" és egyszer csak pár kőrfűrész ami megint csak szerves laboros robot irányítottak indult be! és elkezdtem futni egy ablak felé, ahol ki tudtam mászni de még egy ideig hallgatóztam de nem értettem semmit a robothangú idegen szerves lényeg hangjából.. eztán kimásztam az ablakon és ott már minden ment a normális kerékvágásba, de végül felkeltem! ezt az álmot soha nem felejtem majd el:) és hozzáteszem halkan végig ilyen silent hill-es hagok voltak a laborban" oszt annyi :D
3/11 anonim válasza:
A legmorbidabb 18 éven felüli kategória. :-))
4/11 anonim válasza:
Nekem ez volt a legvadabb álmom;
Állok egy benzinkúton, befordul az úton egy kamion, aminek nyitottak az oldalfalai, és nylon zsákokban emberi testrészek, szervek vannak felakasztgatva. Az éles kanyar miatt a kamion felborul, és minden szanaszét potyog róla. Kiszakadnak a zsákok, minden csupa vér és emberi maradvány. Közelebb megyek, látom hogy egy agy csúszik a kút felé. Megkérdezi tőle egy máj, hogy hova megy!? Mire az agy azt feleli, hogy a wc-re csurog mert pisilnie kell!
Ezután felébredtem, persze nekem is pisilnem kellett! :))
5/11 anonim válasza:
Teljes motoros ruházatban kinyitom a ruhásszekrényem, és kiesik belőle a legjobb barátnőm még meleg, mezítelen holtteste. Egyből letérdelek, a karjaimba veszem, reménykedve benne, hogy még nem halott, amikor rájövök, hogy már késő, szépen ráfektetem az ágyamra, és a magamévá teszem. Amikor felébredtem, első dolgom volt, hogy ráírtam: 'Ugye minden rendben van?', a lány meg teljesen megijedt, hogy mi történt velem.
6/11 anonim válasza:
A leg morbidabb álmom? Repülőn utazok, egyszer csak kigyullad, kiugrom ernyő nélkül. Zuhanok, már majdnem elérem a földet. Ekkor egy villanás, és a tér magába hajlik. Érzem, higy még mindíg zuhanok, de már nem alattam van a föld, hanem körülöttem, mint egy felismerhetetlenségig összegyűrt, elmosódott, végtelen felület. A leg s.abb, hogy az álmomban is órák telnek el, majdnem annyi, mint a valóságban.
7/11 anonim válasza:
Bedugtam a fejem a fenekmbe és beszorult.
8/11 anonim válasza:
hát egyet konkrétan nem tudnék kiemelni, de az biztos hogy amikor menekülni kell olyankor olyan nehezen tudok futni >< ja meg egyszer valami megtámadott engem meg asszem anyámat és egy döglött egér hasüregében bujtunk meg (??????)
9/11 anonim válasza:
Hú..Hát egyszer azt álmodtam, hogy félig sötétben sétálok egy telepen valakivel és megpillantunk egy csomó lakókocsit. Belenéztem az egyikbe, ki volt világítva és rengeteg kb játékbaba méretü emberi test volt sorba rakva eltartósítva. Amikor ezt megláttam, a hangulat fenyegetővé vált, hirtelen egyedül lettem és futott felém egy csapat (éreztem hogy gonoszak) és el is raboltak. Bevittek egy lakókocsiba. Láttam ahogy embereket kínoznak és ölnek és egyszer csak odajött hozzám egy nagy darab ember késsel a kezében. Tudtam, hogy mi fog történni megfogott én már nem tudtam menekülni. Csak vártam, hogy legyen már vége, halljak meg. Álltam az ablak előtt és csak néztem ki egy késsel a torkomnál, végül elvágta a torkom, amire fel is ébredtem.
10/11 anonim válasza:
Öh... Öh... Hát ez a my best .-. Egyik este németországban sétáltunk egy baráti társasággal, mikor hallottubk egy nagy robbanást és fegyvereket az utca végéből. Elkezdtünk futni és egy kis, kanyargós sikátoron át kellett mennünk. Ott volt egy klib és előtte állt egy csomó rendőr. Mivel kikerülni nem lehetett őket így felfutottam egy falra aztán a házak tetejére. Lent voltak a többiek (én az álmomban fiú voltam) és lent volt a lány is aki tetszett. Elkeztem neki mondogatni fentről h nyugodtan le....hat és nagynehehen feljött és megcsinálta ... Ez csak azért érdekes mert lány vok... Fuh.. A követjező kép már az volt hogy a valódi énemmel és a legjobb barátnőmmel állok egy boltan és jön a német tanár... Nah ok... Amúgy még kb 7 éves lehettem mikor még egy olyan álmom is volt hogy egy játszótéren egy hita volt, ami mellett ott volt wgy fekete doboz ami beszívta a gyerekeket.. Becartam tőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!