Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit csináljak? [Többi lent]

Mit csináljak? [Többi lent]

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudnék elfeledni gyorsan egy álmot, mióta felkeltem nagyon rosszul érzem magam az álom miatt (Az álom arról szólt, hogy németországban 1935 körül engem és még pár tizenéves fiatalt képeztek, midnenféle szörnyűségen át kellett mennünk, aztána végén, csak 1-et választottak ki, mi pedig egy szobába kerültünk, ahová lassan mérgező gázt engedtek, én kiszöktem, és elbujtam, itt lett vége az álomnak). A Leg furcsább, hogy 3-szor is már ébredeztem (pld halottam a szomszédos szobában az ajtó nyitását) viszont, szinte kényszerítettem magam, hogy folytassam az álmot. Most nagyon rosszul érzem magam, amikor visszagondolok, kicsit félek is..Most mit csináljak?

2014. júl. 18. 08:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Evidens, hogy amíg visszagondolsz rá és foglalkoztat, nem tudod feledni.

Próbálj meg nem gondolni rá másképp, mint álomra és aztán egyre kevesebbet.

2014. júl. 18. 08:57
 2/7 anonim válasza:
0%
Pöcköld ki a szemed te csíra! Akkor ne m fogsz álmodni. Ja, de lehet hogy a Hitlerrel folytatott szexkaland után gyötör ez.
2014. júl. 18. 10:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez az álom, nem valószínű, hogy bekövetkezik, szóval ne aggódj.
2014. júl. 18. 10:53
 4/7 A kérdező kommentje:

1 és 3-dik Köszönöm a választ!

2.Ne fárassz már..Tudom, hogy barom vagy, nem kell kimutatni!

2014. júl. 18. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez egy egészen menő álom. Persze, most közvetlenül utána kicsit megrázó, de ez el fog múlni. Emlékezz úgy rá inkább, mint egy izgalmas filmre.
2014. júl. 18. 13:12
 6/7 A kérdező kommentje:
:D
2014. júl. 18. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:
ez nem is annyira szörnyű én sokkal rosszabbat szoktam:Hullák,zombik,...és lány vagyok
2014. aug. 4. 15:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!