Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miert van ez? Csokok ide oda...

Miert van ez? Csokok ide oda ez fura.

Figyelt kérdés
Szoval minden este azt almodom hogy megcsokolok egy lanyt akit ismerek es szepnek tartok. Ez.mit jelent???? Legyszi bovebben fejtsetek.ki. A vicces valaszokat is elfogadom csak ne serto hanem jopofa legyen. Koszi. Ja es meg annyit mindig egy uldozes utan tortenik ez. Ha esetleg ez segit. ;)

2014. júl. 8. 01:01
 1/7 anonim válasza:
Tetszik a csajszi:D
2014. júl. 8. 01:03
 2/7 *Nekomimi* ***** válasza:
Szerintem nagyon szeretnéd élőben is megpusszantani és ez már álmodban is előjön. :P
2014. júl. 8. 02:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Bizti csak ennyi ? :-)
2014. júl. 8. 12:57
 4/7 anonim válasza:
Hát más mi lenne? Tetszik neked.
2014. júl. 8. 14:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Oooooooo neeee mar azt hittem jelent valamit
2014. júl. 8. 14:26
 6/7 Lionkind ***** válasza:

Ha jóban vagy a csajjal elmondhatod neki hogy álmomban te mentettél meg az üldözőimtől és lesd a reakcióját :). Ha nem akkor pedig barátkozz össze vele, lehet neki is tetszel.

Sok Sikert!

2014. júl. 8. 14:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi szepen egyebkent eleg joban vagyok a csajjal szoval... Huhuh!!! De igy mostmar a vegen koszi a szep nornalis valaszokat :) sok sikert mindenkinek ugy az alomfektesben mind a csajoknal :)))
2014. júl. 8. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!