Este álmodtam, hogy apa kezében volt egy habverő és mondta, hogy anya van benne. Anya?! a habverőbe!? Ez mit jelenthet? Persze ahogy ezt meghallottam már ébren is voltam és ültem az ágyamon. Nagyon nehezen tudtam visszaaludni. Pár napja meg azt álmodtam, hogy apa tesója meghalt rákban(igazából nem is rákos csak az álmomban volt az) és a férje ezek után felakasztotta magát, a kislányuk(unokatesóm) így egyedül maradt.
Valami komoly bajom van vagy miért álmodok ilyet? Kétlem,hogy ez normális.
2014. júl. 7. 13:15
1/8 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy apa az álmomban teljesen rideg volt, természetesen mesélte, hogy az anya. A tálban csak fehér hab volt nem horror filmbe illő látvány.Ezért is kérdeztem tőle, hogy mi az. És ő verte fel a "habot"
2014. júl. 7. 13:17
2/8 anonim válasza:
Az álmoknak nem kell jelentőséget tulajdonítani.
2014. júl. 7. 13:25
3/8 anonim válasza:
Szerintem mindkettő álmod valamiféle filozofálás a női létről. Az első egyértelmű: anyukád benne van a habverőben, mert ő csinálja a házimunkákat otthon, és a habverő apád kezében van, vagyis a habverő akkor tevékeny, amikor apád használja. A másik álmodban egy férfi a gyerekével is úgy érezte, hogy a neje nélkül egyedül maradt, ezért akasztotta fel magát. Talán a női-férfi "energiák" egyensúlyát akarod megteremteni magadban, mert mind a kettőre szükség van a boldogsághoz, de egyelőre sikertelenül. A kislánynak meg kell tanulnia szülők nélkül is helyt állnia. Ahogy neked is. Idővel ki is bontakozik majd a személyiséged, és meglesz az egyensúly, amire vágysz.
2014. júl. 7. 15:10
4/8 anonim válasza:
Az álmok azok a jelenségek, amelyek "elraktározzák" a fejedben az aznap látottakat és tanultakat. Vagyis biztos (ez csak egy példa) apukád aznap főzött és másik estéden (ez is csak egy példa) horror-t néztél vagy rokonokkal találkoztál és valami régi emlék eszedbe jutott.
Ezek csak példák, ezért kérlek ne vedd őket komolyan, csak az első mondatomat.
2014. júl. 7. 15:37
5/8 anonim válasza:
Lehetséges alternatívák egy másik létsíkon (vagy ezen)
2014. júl. 7. 16:05
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
utolsó: ez mit jelent?
2014. júl. 7. 17:31
7/8 anonim válasza:
Azt, hogy elképzelhető, hogy a jövőt látod, de az is lehet, hogy egy párhuzamos síkon történik meg mindez, ahol szintén "laksz".
Legalábbis így hallottam én is.
2014. júl. 8. 21:41
8/8 anonim válasza:
Szörnyű dolgok történnek ezen a síkon is, és más létsíkon is. Velem itt ebben a világban az történt (a "Valóságban" úgymond), hogy apám leszúrta a férjemet. Másnap este pedig azt álmodtam, hogy ugyanazon előzmények után, de a férjem betoppanása híján engem szúrt meg, vagyis akart, mert a szúrás előtt felriadtam és kiugrottam az ágyból, annyira intenzív álom volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!