Melyik a normális vagy más szóval gyakoribb? Ha valaki szinte csak jókat álmodik, vagy ha valaki szinte csak rosszat?
Úgy értem, hogy melyik a tipikusabb...
Az az ember, akinek szinte az összes álma szép, jó, csodálatos, meseszerű, vagy csak hétköznapi és nagyon ritkán álmodik félelmeteset?
Vagy az, aki inkább többségében hétköznapit álmodik, de abból is inkább negatívabb dolgokat, és sokszor álmodik ijesztőt, akár olyat, ami megtörténhet, akár olyat ami nem, de félelmetes?
Vajon melyik a gyakoribb, és melyik a normális???
Milyen lehet az egyik és milyen a másik? Szóval vajon összefügg az illető személyiségével, lelkével, jóságával vagy gonoszságával? vagy nem?
Nem tudom, melyik a leggyakoribb, de szerintem az emberek túlnyomó többségének vegyesen jó és rossz álmai is vannak.
De abban biztos vagyok, hogy nem a "jósággal vagy gonoszsággal", hanem inkább a vágyainkkal, félelmeinkkel vannak kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!