Miért álmodok folyton ilyenekkel?
1-es vagyok.
Akkor én el tudom képzelni, hogy ezek a problémák okozzák a rossz álmaidat. A lelki törés, hogy bántottak téged, plusz hogy a szüleidet is hallod veszekedni, ezek biztosan dühöt és szorongást váltanak ki belőled, amit nem tudsz kiadni magadból, ezért benned forrong. Valójában az álmaid azt a helyzetet szimbolizálják, hogy rettegsz, és tehetetlennek érzed magad. Látod hogy mások szenvednek, de te nem tudsz tenni semmit. Lehet hogy a tudatalattid így próbálja meg feldolgozni a bántásokat, amiket kaptál, hogy mások szenvedését játssza le a szemed előtt, ha akaros ha nem...én voltam hasonlóképpen, de ez csak az én szubjektív elképzelésem. Arra sajnos ötletem sincs, miért kap el hirtelen rossz érzés, amit a púderes dobozzal kapcsolatban mondtál :/
Amiatt is lehet, hogy ez, amiben vagyunk... nem egy normálisan működő élettér.. hanem nagy valószínűséggel egy erősen manipulált élettér.
Ezek egyébként gyakoribb jelenségek, mint gondolnánk, de sokan nem beszélnek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!