Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom folyton ezt...

Miért álmodom folyton ezt (többi lent)?

Figyelt kérdés
Rengetegszer álmomban teljesen meztelen vagyok és rengeteg ember van körülöttem. A helyszín változó, de a lényeg, hogy teljesen pucéran mászkálok ide oda és keresem a ruháimat. Ez jelenthet valamit?
2014. márc. 12. 17:27
 1/4 anonim válasza:

Az álmoknak teljesen egyéni szimbolikájuk van. Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy miért álmodod folyton az általad leírt dolgot, valószínű, hogy egy bizonyos történéssel hozható összefüggésbe. Viszont a visszatérő álmoknak, én úgy gondolom, van (lehet) jelentőségük. Amti tehetsz, hogy többször megkérdezed magadtól az elkövetkezendőkben, hogy miért van ez, és ellazulsz, befelé figyelsz. Egyszer csak megkapod a kérdésre a választ.

Én például gyakran álmodom, hogy szerelmes vagyok a gurumba, szeretkezek vele stb., pedig nem is tetszik, mint pasi. Rájöttem, hogy ő ebben az álomban a létezést szimbolizálja számomra, így ebből (is) kiderül, hogy már nagyon szeretnék "megvilágosodni". :-)

Ezt a kérdezgetős-nézegetős módszert minden más kérdésre is alkalmazhatod. Sok sikert!

2014. márc. 12. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
ha tudsz angolul akkor a dreammoods.com álomjelkép szótárát ajánlom, elég megbízható
2014. márc. 12. 23:56
 3/4 anonim válasza:

Ha visszahuzodo esetleg kicsit szegyellos szemelyiseg vagy akkor ez attol lehet.

Talan felsz elvesziteni valamit ami kozel all hozzad.

Lehet meg attol is ha kis korodban sokat csufoltak bantottak

2014. márc. 13. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel megaláztak, vagy félsz hogy meg fognak alázni. Utóbbit nem biztos, hogy tudatosan.
2014. márc. 13. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!