Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom folyton azt,...

Miért álmodom folyton azt, hogy a nagybátyám él?

Figyelt kérdés
Nehéz megfogalmazni, nem is szoktam ebben a kategóriában kérdezni, mert alapból eléggé szkeptikus vagyok, de ez már évről évre olyan furcsa. Álmomban úgy van köztünk, mintha a halálával csak egy másik dimenzióba került volna. Álmomban is tudatában vagyok, hogy meghalt, de olyan természetesnek tűnik, hogy közben látom és eljön, beszélek vele. Amikor felébredek, úgy érzem tényleg találkoztunk és nagyon hiányzik.
2013. okt. 24. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a szüleimmel vagyok én,de főként anyukámmal,vele szorosabb volt a kapcsolatom.Szerintem azzal álmodik sűrűn és ilyen módon az ember,akinek a jelenlétére vágyik tudat alatt.Talán nem mondja ki,talán nem is gondol rá napközben tudatosan,de éjszaka a vágyaink álmok formájában felszínre törnek.Én ebben hiszek.
2013. okt. 24. 11:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Így lehet. Nap közben én sem gondolok rá ennyit, de álmomban olyan jó, hogy látom.
2013. okt. 24. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:
pont azért mert tudatosan vagy tudat alatt. sokat gondolsz rá és ezért az álmaidban jelenik meg.
2013. okt. 24. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!