Miért álmodok folyton a sulival? Már vagy másfél hete ez megy.
Általában azt szoktam álmodni, hogy otthon hagyom az iskolatáskám, meg mindig kések, általában kémiáról...
Tegnap este például azt álmodtam, hogy kémia óránk lesz és benn hagytam a táskám a matekteremben, így szünetben gyorsan elszaladtam az ajtóhoz, és belestem. Féltem bemenni, ugyanis az ajtón belül pisztolyos gengszer féleségek voltak ezért inkább becsuktam az ajtót, és tovább gondolkoztam arról hogy bemenjek- e. Végül kis idő múlva benyitottam, és bementem, de a gengsztereknek nyoma sem volt. Egy vászon volt benn, ahol csomó ember ült és valamit nézett. Udvariasan megkérdeztem a vetítős nőt, hogy elvihetem-e a táskám. A nő úgy nézett ki mint egy boszorkány, hatalmas orra volt, és mire feltette a kérdésem, nagyon mogorván nézett rám. Végül csendesen felszedtem a táskám, és kifelé igyekeztem, amikor a nő gonoszul vigyorgott, rám, amitől kirázott a hideg. Gyorsan mentem a kémia órára, ami már javában tartott. A tanár így le is szidott, de nagyon. A következő szünetben hallottam a nagyorrú nőt beszélgetni egy férfival, és a nő azt mondta, hogy ha az osztályok előadásán nem kapunk 25 pontnál többet, akkor megöl engem. Mit jelenthet ez??
Hány éves vagy?
A diákok szoktak nyári szünet vége felé folyton az iskoláról álmodni.
Az ofőm azt mondta, hogy ő is szokott ilyenkor.
Ez azt jelenti, hogy(ha tudatosan nem is, de) várod az iskolát. Mivel az év nagy részét ott töltöd, az agyad kapcsolatot alakít ki a helyszínnel, és a többhónapos környezetváltozás hiányérzetet kelt a tudatalattidban.
1. 13 vagyok és köszi a választ :)
2. te hülye vagy -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!