Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok folyton a...

Miért álmodok folyton a sulival? Már vagy másfél hete ez megy.

Figyelt kérdés

Általában azt szoktam álmodni, hogy otthon hagyom az iskolatáskám, meg mindig kések, általában kémiáról...

Tegnap este például azt álmodtam, hogy kémia óránk lesz és benn hagytam a táskám a matekteremben, így szünetben gyorsan elszaladtam az ajtóhoz, és belestem. Féltem bemenni, ugyanis az ajtón belül pisztolyos gengszer féleségek voltak ezért inkább becsuktam az ajtót, és tovább gondolkoztam arról hogy bemenjek- e. Végül kis idő múlva benyitottam, és bementem, de a gengsztereknek nyoma sem volt. Egy vászon volt benn, ahol csomó ember ült és valamit nézett. Udvariasan megkérdeztem a vetítős nőt, hogy elvihetem-e a táskám. A nő úgy nézett ki mint egy boszorkány, hatalmas orra volt, és mire feltette a kérdésem, nagyon mogorván nézett rám. Végül csendesen felszedtem a táskám, és kifelé igyekeztem, amikor a nő gonoszul vigyorgott, rám, amitől kirázott a hideg. Gyorsan mentem a kémia órára, ami már javában tartott. A tanár így le is szidott, de nagyon. A következő szünetben hallottam a nagyorrú nőt beszélgetni egy férfival, és a nő azt mondta, hogy ha az osztályok előadásán nem kapunk 25 pontnál többet, akkor megöl engem. Mit jelenthet ez??

2013. aug. 9. 14:01
 1/8 anonim válasza:

Hány éves vagy?

A diákok szoktak nyári szünet vége felé folyton az iskoláról álmodni.

Az ofőm azt mondta, hogy ő is szokott ilyenkor.

Ez azt jelenti, hogy(ha tudatosan nem is, de) várod az iskolát. Mivel az év nagy részét ott töltöd, az agyad kapcsolatot alakít ki a helyszínnel, és a többhónapos környezetváltozás hiányérzetet kelt a tudatalattidban.

2013. aug. 9. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy szexuális kapcsolatot kell majd létesítened ezzel a nagy orrú boszorkánnyal.
2013. aug. 9. 15:41
 3/8 A kérdező kommentje:

1. 13 vagyok és köszi a választ :)

2. te hülye vagy -.-

2013. aug. 9. 15:45
 4/8 anonim ***** válasza:
én is mostanában többször álmodok a sulival!gondolom mert stresszelek miatta..
2013. aug. 10. 11:47
 5/8 A kérdező kommentje:
ja én is ideges vagyok miatta
2013. aug. 11. 10:41
 6/8 anonim ***** válasza:
A Harry Pottert mennyire szereted? Mert hogy pontok, meg boszorkány.
2013. aug. 11. 22:33
 7/8 A kérdező kommentje:
hát... megvagyok vele :D
2013. aug. 17. 15:15
 8/8 anonim válasza:
Tipikus... Velem is ez szokott lenni. Azért van mert szorongsz mert pl. nem készültél a felelésre, még nincs kész a szünetre kapott házi vagy amit a 2-es mondott xDD :)
2016. jan. 16. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!