Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Folyton ugyanarról a házról...

Folyton ugyanarról a házról álmodok, ahol még sosem jártam. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Már évek óta gyakran megjelenik ugyanaz a ház az álmomban, pedig tudom, hogy a valóságban még sosem jártam ott. Van, h én élek ott, legutóbb a rokonaimé volt a ház és náluk voltunk a házban pár napot. De már azonnal felismerem álmomban, tudom mi hol van, olyan mintha az otthonom lenne. Egyébként egy hatalmas 2 szintes ház, ami nagyon szép, de leginkább az az érdekessége, h van hozzá egy óriási hátsó kert egy régi boltívvel, amin azt mondják tilod átmenni. Hátul vab egy szentély szerű a kertben, amire mindenki azt mondja tiltott hely. Mi lehet ennek a jelentése? Egyébként az események amik lejátszódnak a házban mindig mások.
2013. aug. 17. 10:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt majd akkor fogod megtudni, amikor életed folyamán oda keveredsz, hogy élőben is beléphetsz ebbe a házba. Dejavud lesz és tudni fogod, hogy miért vagy ott.
2013. aug. 17. 10:12
 2/10 anonim ***** válasza:
65%

Honnan kéne tudnia? Nekem is volt dejavum, sosem tudtam miért vagyok hol.

Jelentése: kell neked egy otthon, ami úgy néz ki, mint ahogy megálmodod. Ennyi.

2013. aug. 17. 10:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi értelme a hatlmas kertnek, hogy ha sehova sem szabad menni? O.o
2013. aug. 17. 10:41
 4/10 anonim ***** válasza:
51%

Harmadik is mond valamit.

Álmodsz egy nagy kertet,nagy házat,a kert egyes részei viszont tiltottak.Vajon miért?

Szerintem ennek olyasmi jelentése is lehet hogy..hiába tűnik jónak valami,veszélyes lehet.Akár a jelenlegi helyzetre értendően vagy a jövőre.

Minden esetre szerintem ennek jelentősége van.

De ez csak az én véleményem,én nem vagyok álomfejtő,szóval nem tudom.

2013. aug. 17. 11:11
 5/10 anonim ***** válasza:

11:11 vagyok.

Az is lehet hogy tényleg eljutsz majd valamikor,valamiért egy ilyen (vagy hasonló) házba.

Szerintem ezekben az álmokban főleg a házon van a "hangsúly" ,mert az mindig megjelenik,de a szereplők változnak.

Azt is megfigyelheted hogy álmodban ki mit csinált,abban a házban,a kertben.

Álmodban nem mondták miért tiltott a kert/szentély?

És,az nem lehet hogy a ház az életedet szimbolizálja?Bár ez is csak egy találgatás a részemről.

2013. aug. 17. 11:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A dejavu (számomra) azt jelenti, hogy jó időben vagyok, jó helyen, épp ott, ahol lennem kell. Nem biztos, hogy mindenkinél így működik, de miért ne lehetne?

#1-es voltam.

2013. aug. 17. 11:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondják, fontos álom. Lássuk csak, a ház testet vagy lelket jelent, a rokonok azt jelentik hogy ismered a gondolatokat melyek ezek képébe bújtak bele. A pár nap, pár napig fog tartani az ihletettség. Már azonnal felismered, azt jelenti hogy már van némi tapasztalatod benne, megindult a fejlődésed. Szépség tudást jelent. A kert olyan hangulatot, az antik szentély pedig olyan tanítást jelent, amit ki kell érdemelni, addig nem férhetsz hozzá, ezért van megtiltva. Sok szerencsét :)
2013. aug. 17. 11:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak: a pár napot úgy értettem, h csak látogatók vagyunk, de egy ideig maradunk. A legutóbbi álmomban az volt, h közelebb kerültem egy sráchoz, aki ott lakik (egyébként a valóságban sosem tetszett és nem vér szerinti rokonokról van szó) és a srácot mintha megszállta volna valami, kiment a kert tiltott részére és mimdenki pózt kereste kétségbe esetten, h csak oda ne menjen. De érdekes, h sosem kérdeztem miért tiltott, de nem is gondolkodtam rajta, valahogy ott ez olyab elfogadott, mint ahogy az, h a konyhában főzünk, a szobában alszunk, a tiltott helyre nem megyünk:) de ez csak a kert egy része, a boltíven túl, tehát nem az egész kert tiltott.
2013. aug. 17. 12:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, ha néha érthetetlen, csak telefonról írok
2013. aug. 17. 12:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Utolsónak: a pár napot úgy értettem, h csak látogatók vagyunk, de egy ideig maradunk. A legutóbbi álmomban az volt, h közelebb kerültem egy sráchoz, aki ott lakik (egyébként a valóságban sosem tetszett és nem vér szerinti rokonokról van szó) és a srácot mintha megszállta volna valami, kiment a kert tiltott részére és mimdenki pózt kereste kétségbe esetten, h csak oda ne menjen. De érdekes, h sosem kérdeztem miért tiltott, de nem is gondolkodtam rajta, valahogy ott ez olyab elfogadott, mint ahogy az, h a konyhában főzünk, a szobában alszunk, a tiltott helyre nem megyünk:) de ez csak a kert egy része, a boltíven túl, tehát nem az egész kert tiltott.

Igen csak látogató vagy abba a tanító állapotba, nem a tiéd hanem csak átmenetileg birtokolhatod a megfelelő időbe azt a tudást, amit a ház kifejez.

A kert az a része azért tiltott, mert oda csak méltósággal és jó lelkiismerettel lehet menni, a kert többi részébe mehetsz, vagyis vannak ideáljaid és nem tévelyegsz hanem magad nézel szembe a problémáiddal, de tudod hogy van egy jobb megoldás csak nem sajátitottad el ezért az álomban meg sem kérdőjelezed ezt, és nem mehetsz oda, ahol tudatalatt látni vélted ezt a helyet, ne felejtsd el mit jelent a kert, lelket.

A pasi és az őrülete a gonoszságot jelenti, erős balga bizonyitási vágyat és érzékiséget ami felrúg minden erkölcsi szabályt, és amitől mindenki megijed, ez azt jelenti minden erőddel harcolsz ellene, de mivel láttad, mindig lesz alkalma arra hogy kitombolja magát.

Amúgy boltív valószinüleg szellemet jelent, és ha kudarcot vallasz az ilyen gondolatok elérik a boltívet és a szellemed elszomorodik, ami depresszióval jár.

2013. aug. 17. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!