Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miket jelentenek az álomképek...

Miket jelentenek az álomképek és miért álmodom ezt folyton?

Figyelt kérdés

Pár napja ( vasárnap óta ), koporsóval álmodok, hogy állandóan megyek egy fekete vízbe belegázolok szinte... esetleg egy temetőben állok egy sír előtt, amin még nincs felírat és az angyalom áll ott és sír.

Sajnos a teljes álomra nem emlékszem.

2013. jún. 29. 23:05
 1/3 anonim válasza:

koporsóval, temetőben álmodni egy lehetséges elojel.

lehet, hogy egy rokonod, kozeli hozzatartozod el fog hunyni. de ne ijedj meg! ez nem egy holtbiztos dolog. ha tobb elojel lesz, akkor imádkozz istenhez. ha nem, akkor lehet h hulyeseg az egesz. :) tudod, az agyunk eleg sok marhasagot kepes osszeszedni. :)

az álom tobbi reszet viszont nem tudom hova tenni. de ilyesmi alom bekovetkezhet meg a kozeljovoben. mar most mondom neked, ha megalmodod sajat halalodat, ne felj. az jot jelent!! :)

remelem tudtam segiteni. :)

2013. jún. 29. 23:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem se ijedj meg, a koporsós álmok egyáltalán nem jelentenek halált!

Vízben gázolni egyszerűen fáradtságot jelent, hogy fekete, az semmi jóra nem utal, ez valószínűleg nem az a jóleső fáradtság. A koporsó csalást mutat, a temető pedig vigaszt. Temetőben síró lányt találni titkos szerelmet, az angyal szerencsés szerelmet jelent.

Tehát belefáradtál valami sötét, zavaros hazugságba, de vigaszként nagy szerelemre lelsz, ami most még titkos.

2013. jún. 30. 14:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát, köszönöm a segítséget... az igaz szerelem, rám férne...
2013. jún. 30. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!