Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért vannak enyhén szexuális...

Miért vannak enyhén szexuális tartalmú álmaim egy olyan személlyel, akihez nem is vonzódok?

Figyelt kérdés

A párom egy barátján keresztül ismertem meg a srácot, kétszer, ha beszéltünk, külsőre pedig nem is az esetem, teljesen közömbös. Később kiderült, neki kicsit bejövök külsőre, de nem csináltam belőle ügyet.

Mostanában viszont nem egyszer kaptam magam azon, hogy enyhén szexuális jellegű álmaim vannak vele. Ébredés után visszagondolva azonban teljesen közömbös megint.

A kapcsolatommal minden rendben.

2014. júl. 6. 14:52
 1/2 anonim válasza:

Mi értesz enyhén szexuális jellegű álmok alatt?

Csak érdekelne, mert nekem is voltak hasonló álmaim, ugyanígy olyan emberrel akihez én nem vonzódom,de ő talán többet szeretett volna.

2014. júl. 6. 15:22
 2/2 anonim válasza:
Fiatal max 30as éveiben járó pasi a történelem tanárom, nagyon csípem de borzalmasan néz ki.. egyáltalán nem tudnám elképzelni sehogyse az életembe.. de már nem egyszer álmodtam vele szexuális tartalmú dolgokat.. és mikor felkeltem megvoltam rémülve.. 18/L
2014. júl. 7. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!