Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Rémálmom volt, miért reagált...

Rémálmom volt, miért reagált így a testem?

Figyelt kérdés
Meg arra is kíváncsi lennék mit jelenthet ez az álom. Szóval az volt, hogy elrepültem valahova a családommal, az lényegtelen hova mert nem is nagyon emlékszem meg kb azonnal repültünk vissza, és amikor kinéztem az ablakon láttam, hogy a városunk felett repülünk ami azért érdekes mert vidéken lakunk és mit keresne ott a repülő. Aztán lassan elkezdett ereszkedni a gép mintha le akarna szállni ekkor még nem gyanítottam semmit, de aztán észrevettem hogy semerre nincs leszállópálya és mégis lefelé szállunk és bumm mielőtt becsapódtunk volna egy családi ház kertjébe felébredtem és a szívem nem gyorsan dobogott hanem csak nagyon erősen szinte csattogott, ez miért lehetett?
2014. júl. 7. 07:19
 1/4 anonim válasza:
Végsô állomás?
2014. júl. 7. 10:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Tán mert megijedtél?...
2014. júl. 7. 12:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát ez aztán télleg b*szott érdekes, hogy a városotok felett repültél álmodban úgy, hogy nincs is arra reptér...

VAJON MIT JELENTHET??????

2014. júl. 7. 12:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Aztaa megijedtéél!! Hát ez tényleg ritka!! Hihetetlen! Egy csoda vagy!!
2014. júl. 7. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!