Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért reagált így a fiú ismerősöm, akit bejelöltem facebook-on?
háttértörténetek nélkül kb lehetetlen megmondani
honnan tudjam?
Főleg, ha ennyi ideje történt mit foglalkozol vele?
Sztem senki sem fogja megmondani ezek alapján mi járt a fiú eszében. Semmi körülírás nincs csak egy száraz tény. Ezzel nem lehet mit kezdeni ebben a formában.
100%, hogy nincs valami oka arra, hogy nehezteljen rád?
Esetleg kérdezz rá nála személyesen, és ha nem tudod, hogy mit tehettél ellene, akkor mond azt neki, hogy nem tudod, hogy miven bántottad meg, de biztos nem szándékosan tetted.
Amúgy nekem vannak olyan állat ismerőseim, akik csak úgy heccből(tényleg heccből) letiltják az embert. :D
Főleg, ha ennyi ideje történt mit foglalkozol vele?
Sztem senki sem fogja megmondani ezek alapján mi járt a fiú eszében. Semmi körülírás nincs csak egy száraz tény. Ezzel nem lehet mit kezdeni ebben a formában.
Ennyiből nem lehet semmi biztosat mondani, de:
1. Nem jössz be neki
2. Ha van barátnője akkor az ő kérésére tiltott le, vagy a pasi engedélye nélkül (sokan jelszót cserélnek)
Bér nem értem mit jelent itt az "ismerős"? Napi szinten találkoztok, vagy csak néha látod, de nem is beszéltek? Mert azért nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!