Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért reagált így a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért reagált így a fiú ismerősöm, akit bejelöltem facebook-on?

Figyelt kérdés
Egy fiú ismerősömet bejelöltem facebook-on, mire ő nemcsak hogy nem jelölt vissza, de le is tiltott. Ez kb. egy hónapja történt, most meg azt vettem észre, hogy bár nem igazolt vissza, de a tiltást feloldotta. Vajon miért csinálja ezt?
2014. jún. 10. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha van önérzeted!Bármit is csinál,nem foglalkozol vele.Elég,sértő!
2014. jún. 10. 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:

háttértörténetek nélkül kb lehetetlen megmondani

honnan tudjam?

2014. jún. 10. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Főleg, ha ennyi ideje történt mit foglalkozol vele?

Sztem senki sem fogja megmondani ezek alapján mi járt a fiú eszében. Semmi körülírás nincs csak egy száraz tény. Ezzel nem lehet mit kezdeni ebben a formában.

2014. jún. 10. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:

100%, hogy nincs valami oka arra, hogy nehezteljen rád?

Esetleg kérdezz rá nála személyesen, és ha nem tudod, hogy mit tehettél ellene, akkor mond azt neki, hogy nem tudod, hogy miven bántottad meg, de biztos nem szándékosan tetted.

Amúgy nekem vannak olyan állat ismerőseim, akik csak úgy heccből(tényleg heccből) letiltják az embert. :D

2014. jún. 10. 21:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Főleg, ha ennyi ideje történt mit foglalkozol vele?

Sztem senki sem fogja megmondani ezek alapján mi járt a fiú eszében. Semmi körülírás nincs csak egy száraz tény. Ezzel nem lehet mit kezdeni ebben a formában.

2014. jún. 10. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem lehet semmi biztosat mondani, de:

1. Nem jössz be neki

2. Ha van barátnője akkor az ő kérésére tiltott le, vagy a pasi engedélye nélkül (sokan jelszót cserélnek)

Bér nem értem mit jelent itt az "ismerős"? Napi szinten találkoztok, vagy csak néha látod, de nem is beszéltek? Mert azért nem mindegy.

2014. jún. 10. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:
miből látod, hogy feloldotta?
2014. jún. 10. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!