Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiu/férfi aki szereti vagy imádja a CAPOEIRA-t? :33 én odáig vagyok érte de nincs egy olyan ismerősöm se aki szereti vagy egyaltalan tudja h miaz :DDD
Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 23:53
1/9 anonim válasza:
Műveltem egy ideig, de nem duglak meg, hiába akarod.
4/9 anonim válasza:
Én ismerem, de nem szeretem. Viszont a lányoknak tök jó, formálja a kis popsijukat meg ilyenek.. :)
Ha én választhatok akkor inkább valami harcművészet :) Viszont ha egy lány csinálja a capoiera-t az még szexi is tud lenni :$
5/9 A kérdező kommentje:
Az a kérdés h van e olyan férfi aki esetleg hasonloan oda van érte mint én :DDD
1# király! de nem is akarnám :D
2014. máj. 9. 23:56
6/9 anonim válasza:
inkább mesélj róla kérdező, engem eléggé foglalkoztatott a dolog mostanában, el akartam kezdeni, de senkit nem tudtam kérdezni róla
7/9 anonim válasza:
engem hidegen hagy a tánc is meg a harcművészetek is :/
de ha te szereted, akkor csináld! örömteli, hogy sokat mozogsz :)
8/9 A kérdező kommentje:
Profi vagyok mar benne :DDD es imadoooom *,*
2014. máj. 10. 00:35
9/9 worter válasza:
Én nagyon szeretem és csinálom is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!