Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen az a nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen az a nő, akire a 30-40-es férfi korosztály azt mondja, hogy álomnő, de a 20-30-as szerint meg egyáltalán nem vonzó?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem ezt a differenciát, pedig tényleg létezik.
2013. okt. 12. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Nekem a kollégáim közt vannak 20-30 közöttiek is és 30-40 közöttiek is és elég sok emberről van szó.

És érdekes de egyet értünk abban mind ha egy nő szép, hogy melyik a szép! Nincsennek eltérő különbségek.

2013. okt. 12. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Már családot alapítani akaró nő.Sokakon látszik ám.
2013. okt. 12. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Talán mert a 30-40-es férfiak már tudják, hogy a külcsín egyáltalán nem minden. Lehet hogy valaki baromi jól néz ki, ha belső értékek tekintetében semmit nem ér. Vagy nem lehetne vele egy biztonságos, komoly és jó kapcsolatot kialakítani. Lehet hogy az az illető nem olyan dögös vagy vonzó, viszont házias, becsületes, megbízható és ez már több, mint elég egy bizonyos korosztálynak.

A fiatalabbaknak általában az álomnő a külsőt jelenti, míg az idősebbeknek külső-de főleg belső.:)

2013. okt. 12. 20:09
 4/6 A kérdező kommentje:

Úgy értettem, hogy ha mutatsz nekik egy képet, kép alapján a 30-40es pasas azt mondja a lányra, hogy jó nő, míg a 20-30asok szerint meg egyáltalán nem.

Ez miért lehet?

2013. okt. 12. 20:12
 5/6 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Amit utoljára írtál az sincs úgy a legtöbb embernél. A való életben nagyon ritka az amit te mondasz.

Az már inkább 50 felettieknél van.

2013. okt. 12. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet túl nagy a korkülönbség.

Egy 25 éves jó csajnak tart egy 20 évest, egy 35 éves meg nem tudja belelátni a nőt.

2013. okt. 12. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!