Ez mit jelent (többi lent)?
Megláttam ezt a képet és halálosan elkezdtem rettegni, komolyan, nagyon félek. Egész kiskorom óta többször is visszatért az az álmom, hogy egy ugyanilyen helyen vagyok és kapaszkodok a leszakadt deszkákba, de végül nem sikerül és megfulladok. Amikor megláttam ezt a képet nagyon elkezdtem félni és nem tudom miért. Gyermekkoromba sem volt soha rossz élményem a vízzel, nagyon szeretek úszni, de most mégis nagyon rettegek tőle. Miért?
Ha létezik reinkarnáció, akkor lehet egy előző életbeli érzés, emlék.
De lehet az is, hogy nagyon kicsi korodban láttál valami hasonló tájat és valami egyéb félelmetes benyomással összekapcsolódott a tudatodban az a kép és ez hat rád olyankor, mikor ilyen tájat látsz.
Esetleg lehet jövőbelátás is, mint egy figyelmeztetés, hogy óvakodj ezektől a helyektől.
Vagy csak valami régi, rossz álom hatása.
Bizony van néhány lehetőség.Ha figyelsz ilyenkor a belső megérzéseidre, "sugallatra" talán megértheted, mit üzen a kép.
De egyébként nagyon kifejező ez a kép.Bennem ugyan nem kelt
rettegést, de jó érzéseket sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!