Vissazatérő álom, figyelmeztetés lehet?
Figyelt kérdés
Öt évvel ezelőtt minden évben három évig volt egy visszatérő álmom. Nem volt kit megkérdeznem hogy mit jelenthet. Az álom az volt hogy egy sivatagban kúsztam és a végén elvágtam az ereimet, a vérem pedig ihtüsz alakban volt a homokban.2014. máj. 31. 14:23
1/4 anonim válasza:
ichtüsz, vagy halak jegy bizonyos ezoterikus tanításokban a lesüllyedés korszakát jelöli. De pontosan nem tudom énsem hogy az álmodban mit jelent, az is fontos hogy mit érzel ilyenkor.
2/4 A kérdező kommentje:
Olyankor azt èreztem hogy nincs kíùt, a lelkemben is sivatag volt
2014. jún. 3. 09:15
3/4 anonim válasza:
Akkor meglehet, hogy a sivatag és az érzés fontosabb mint maga önmagában csak a szimbólum. Meglehet valami hiányzik az életedből amit szeretnél szíved mélyén beteljesíteni. Csak tippelek, még mindig.
4/4 A kérdező kommentje:
Minden esetre ez is jobb a semminél. Köszi
2014. jún. 4. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!