1/7 anonim válasza:
Öröm fog érni napközben. Legalábbis így olvastam egy álmoskönyvben :)
2/7 anonim válasza:
Kiadod a napi feszültséget és stresszt.
3/7 Diablo22 válasza:
Én azt olvastam az álmoskönyvben, hogy egy olyan dologtól szabadulsz meg, mai bánatot okozott neked régebben. :)
4/7 anonim válasza:
Melyik észlény szavazott le? Várom az ellenérveket kretének...
5/7 A kérdező kommentje:
koszonom hat majd meglatjuk:))
2014. máj. 31. 13:03
6/7 anonim válasza:
Az álmok többnyire szimbolikusan formában és kaotikusan jelennek meg. Szerinte az álmokban az érzések váltják ki a képeket, ezért annak az álomfejtésnek nincs sok megismerési értéke, amely pusztán a képek alapján próbál magyarázatot keresni. (De az álmok érzések alapján történő megismerése sem bír nagy jelentőséggel, ha az ember nem képes érzéseire magasabb szempontból rátekinteni, lásd: tudatállapotok.) Ráadásul az álmok jelképrendszerében a kollektív hasonlóságok ellenére egyéni különbségek is vannak. Ugyanaz az érzés – például egy holnapi vizsgától való szorongás – egyénenként különböző szimbolikába öltözhet. Még egyazon személy esetén is napról napra változhat a szorongást kifejező álomtörténés.
7/7 anonim válasza:
Sirok egy település Eger mellett, ahol motorostalálkozót szoktak szervezni évente egy alkalommal. Idén először, elmarad... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!