Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Sokszor "álmodom", hogy forog...

Sokszor "álmodom", hogy forog minden és én lezuhanok. Bőbebben lent. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Egészen kiskorom óta történik ez velem. Félálomban vagyok, épphogy sikerül elaludnom, de felébredek, mert minthogyha egy forgós szék elkezdene eszméletlen gyorsan pörögni, majd a föld és a szék is dőlni kezdene. Ekkor ébredek fel. Mit jelenthet ez?

2014. máj. 24. 23:50
 1/8 anonim ***** válasza:
ez az elalvás álma. mindenki átélte már
2014. máj. 25. 00:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor miért ébredek fel rá?
2014. máj. 25. 00:27
 3/8 anonim ***** válasza:

mert a zuhanás élményének félig a tudatában vagy. igaziként reagálsz rá

az idegesebb emberek hajlamosak erre

[link]

2014. máj. 25. 00:32
 4/8 anonim válasza:
tényleg mindenki tapasztal ilyet,az izmaid össze rándulnak,mintha tényleg megtörténne,erre felébredsz. én kissebb koromban mindig elbotlottam álmomban s volt,hogy forgott velem az ágy... de elmúlott,kinőttem.
2014. máj. 25. 11:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Én ilyet még életemben nem tapasztaltam.

Ron Hubbard az ilyesmit nevezte eredetileg restimulációnak.

(amikor előzetes implantok restimulálódnak =újra átéled azt, amit valamikor tettek veled)

2014. máj. 25. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:
mindenki átéli csak nem mindenki képes erre emlékezni. hubbard meg csak egy csaló
2014. máj. 25. 20:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Érdekes, köszönöm szépen!! :)
2014. máj. 27. 15:52
 8/8 anonim válasza:

velem is szokott előfordulni ilyen ritkán:D

de én nekem olyan hogy zuhanok és mielőtt földet érnék összerándulnak az izmaim és felkelek.

2014. jún. 10. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!