Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet, ha lifttel...

Mit jelenthet, ha lifttel álmodom és félek tőle?

Figyelt kérdés

Már több napja álmodom lifttel. Mindig tudom, hogy veszélyes beszállni, de mégis be akarok szállni, mert be kell.

Volt, hogy a kislányommal bementünk a liftbe, de rájöttem, hogy rossz liftbe szálltunk, és kiszálltam. A lányom benn maradt, nem akart kijönni. Bezáródott az ajtó. Szinte rögtön kinyitottam, de már a lányom nem volt ott és a lift is megváltozott.

Volt olyan álmom, ahol több lift volt egy épületben. Próbáltam feljutni az 5. vagy 6. emeletre, de féltem beszállni. Mindig megváltoztak a liftek. És flakonokat raktam a liftekbe a sógorommal együtt, hogy megnézzük, nem lesz-e bajunk, ha mi indulunk fel.

Még eddig nem jutottam fel egyik álmomban sem lifttel az emeletre végül.

2014. máj. 27. 07:11
 1/2 anonim válasza:
2014. jún. 3. 13:46
 2/2 Feri1953 válasza:
Félelem a változástól. Ha el akarsz jutni valahova az kockázattal jár. Ha beszállsz egy liftbe, akkor az csak két irányba visz, kiszállni nem lehet. Mehet felfelé, ami az emelkedést szimbolizálja az álomban, hiszen az ember általában felfelé szeretne jutni: életszinvonalban, a munkahelyi ranglétrán, stb. Szeretnéd kockázat nélkül elérni a célod, azért kisérletezel flakonokkal. Kockázat nélkül viszont semmit nem érhetünk el, az életünk egy helyben topogás. Nem mersz kockáztatni, ezért nem érted még el a kítűzött célt a kivánt emelet elérését. Vizsgáld meg reálisak-e a céljaid, azaz melyen magasra vagy képes eljutni. Ezután vállald a kockázatot. A kockázatot, ami minden vállalkozást kísér. Szállj be a liftbe és próbálj meg jó irányba elindulni. Nem baj, ha elsőre csak egy-két emelettel jutsz feljebb.
2014. jún. 3. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!