Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az, hogyha azt...

Mit jelenthet az, hogyha azt álmodom, hogy 3 osztálytársam öngyilkos lett?

Figyelt kérdés
De nem a barátaim, csak azok akik nem igazán érdekelnek és nem is sokat beszélünk, ilyen közönbös ''köszönőviszonyban'' vagyunk.

2014. máj. 20. 22:11
 1/5 anonim válasza:
100%

Talán titokban szeretnéd, ha történne velük valami rossz.

De ne várj itt nagyon hitelest választ, senki sem ismeri a körülményeket, és szakértők sem járnak sűrűn, csak néhány okoskodó ember, mint én.

2014. máj. 20. 22:19
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Elmarad a dolgozatírás.
2014. máj. 21. 01:36
 3/5 anonim ***** válasza:

"csak néhány okoskodó ember, mint én."

Na, akkor íme még egy. :))

Elképzelhető, hogy azok az osztálytársaid valamiért mégiscsak bosszantanak téged, valami megoldatlan konfliktust vagy kínos érzést okoznak benned. Az erőszakos megoldás gyakori az álomban, és az most mindegy, hogy te ölöd meg őket, vagy ők magukat. Az erőszak valamilyen frusztrációra utalhat.

De az is lehet, hogy valami más nyomaszt, és a velük való hűvös kapcsolatra vetíted ki a valódi problémát.

2014. máj. 21. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Én még ideokoskodnék egy másik lehetőséget is azért: lehet azt sajnálod, hogy nem vagy velük jóban, és ez amolyan vágyteljesítő álom, hogy meghalnak és te sajnálod őket, mert közel állnak hozzád (az álomban). Persze ez csak akkor, ha tényleg sajnáltad is őket.
2014. máj. 21. 19:53
 5/5 anonim válasza:
Vannak itt okos válaszok, mint például, hogy valami rosszat kívánsz nekik. De az is lehetséges, hogy neked ők tényleg teljesen közömbösek, nem akarsz nekik rosszat. Ezzel ellentétben ők vagy valami rosszat akarnak Neked, vagy épp ennek az ellentettje, szorosabb kapcsolatot akarnak veled, vagy éppen úgy szeretnek:) és ezt ezt te lehet megérzed. :) De én is csak tippelgetek, hogy miért lehet ez, lehet, hogy rossz helyen tapogatózok ezzel kapcsolatban, de ettől függetlenül ennek is meg van az esélye :)
2014. jún. 6. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!