Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Öngyilkos akartam lenni...

Öngyilkos akartam lenni álmomban. Mit jelenthet ez? Ti már álmodtatok hasonlókat?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy a két legjobb barátnőmmel elindultam, hogy öngyilkosok leszünk. Mindent elintéztünk, hogy ne találjanak meg stb.

Oda fele furcsa "kalandok" (mint a mesékben kb...) történtek velünk. Amikor arra a bizonyos helyszínre értünk én megijedtem, és nagy nehezen rávettem őket, hogy ne legyünk öngyilkosok és vissza mentünk.

Nem tudom felfogni miért álmodhattam ilyet. Elég sokkos vagyok egész nap emiatt. Ti már álmodtatok hasonlókat?

2013. aug. 12. 17:48
 1/6 anonim válasza:
Én mindenap ijeneket álmodtam edig de elmult mostmár csak egy bizonyos személyről álmodok fojton de szerencsére szép álmok, de amugymeg nemvagy feszült ,ideges? Mert akor szoktak ijen álmok leni! De amugy inkáb szerintem semit nemjelent! Nyugodj meg :D
2013. aug. 12. 19:22
 2/6 anonim válasza:
A neuroaggregált tudatmódosulás egy igen elterjedt agyalapi elváltozás. Negatív hatásai között a depresszió és ennek jelei is szerepelnek, azaz olyasmi, mint amiket álmodtál. Gyógyítható nagy mennyiségű alkohol módosulattal (sör, bor, pálinka, stb.) de hatásuk csak időleges.
2013. aug. 12. 22:06
 3/6 anonim válasza:
Célom aggregálni a funkció-specifikus támogató tevékenységet.
2013. aug. 12. 22:07
 4/6 anonim válasza:
lehet hogy eleged van az életből a hajtásból az élet kihívásaiból, de aztán rá jössz (az álmodban) hogy minden amit szeretsz és ami ehhez az élethez kör azt te végülis nem szeretnéd elhagyni.
2013. aug. 13. 16:26
 5/6 anonim válasza:
az előző vagyok: lehet hogy az "út" közbeni furcsa kalandok ébresztenek rá hogy te mégis élni akarsz.
2013. aug. 13. 16:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem lepődtem volna meg ha iskola időszakban álmodok ilyet. :DD De most nyáron nincs semmi problémám, nem stresszelek(annyira). Az a furcsa, hogy nem rájövök, hogy élni akarok csak megijedtem, azért nem lettem mégis az. :/
2013. aug. 13. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!