Ti is álmodtatok már ilyesmit?
Tegnap este megnéztem a Bosszúállókat, amiből nekem két szereplő is megtetszett(a film amúgy nagyon jó), Vasember és Loki :)
És azt álmodtam, hogy egy hotelszobában vagyok, ülök az ágyon...kinyílik az ajtó, és belép rajta Vasember(igazából csak a színész,aki játssza, de nem Vasemberként) és teljesen természetes volt, hogy ő a szobatársam :) aztán leültem valami ablakhoz(a szobánk egyik sarkánál volt, láthattam felülről a többi embert)és ő odaült mellém...közel hajolt az ablakhoz, mintha nézne valamit, de közben a mi arcunk is szinte összeért..és nagyon jó érzés volt :D éreztem, h elpirulok(lehet, h a valóságban is :D), bizsergett az egész testem, aztán megakart csókolni, de én nem engedtem!!!! Miért nem? Pedig olyan jó lett volna...
Azért nem, mert tudtam, h kis ideig van csak itt és megy tovább...és nem akartam, h egy legyek a sok közül, azt akartam, h komolyan vegyen :D pedig nagyszerű lenne visszaidézni, ahogy megcsókol...:D
Ti álmodtatok már ilyesmit sztárokkal?
17/L
Ja, kihagytam egy részt az álmomból...
A barátnőimmel mentünk fel egy lépcsőn, és ő jött velünk szemben...és ők(barátnőim) el voltak tőle ájulva, meg a rengeteg ember, akik körülvették, és ő meg játszotta a kiskirályt, de velem meg teljesen másmilyen volt...kedves és gyengéd :D
És egymásra néztünk, és olyan volt, mintha már évek óta ismernénk egymást...tudtuk, h milyen a másik, h valójában kicsoda, és egy örök, különleges kötelék volt kettőnk között, amit csak mi értettünk :D
Igen igen volt hasonlò Bodi Szilvivel :)
26/F
Nekem is volt ilyesmi Hugh Jackmannel. :)
Szerintem teljesen természetes.
22L
Furcsa, hogy kicsit irritál ennek a színésznek a feje :D nem tudom, h miért tetszett meg...valami van a tekintetében ami zavarba hoz :D na mindegy...
Még írjatok, melyik sztárral, és mit álmodtatok? :) A zöld mancs megy mindenkinek :)
Ezt tulajdonképp azért "kérdezted", hogy elmondhassad mit álmodtál. :D
Amúgy ezzel nincs gond, tök jó kis álom lehetett.
Utolsó, igen, muszáj volt kiadnom magamból :D És ismeretlenek előtt annyira nem ciki :D
De azért érdekel az is, hogy ti esetleg álmodtatok-e ilyesmit. Szóval írjatok légyszi :)
Bárcsak én is álmodnék ilyesmit Robert Downey Jr-al XD
Nagyon bele vagyok zúgva, szóval most nagyon féltékeny vagyok :D Jajj és biztos bánod már, hogy kihagytad a csókot... :D
Utolsó igen, nagyon bánom!!! Kellett nekem olyan erkölcsösnek lennem az álmomban is :D
Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül :) Remélem, hogy nem csak ez az egy álmom lesz vele örökre, és legközelebb nem hagyom ki a csókot! De egyenlőre be kell érnem ennyivel...remélem, hogy neked is összejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!