Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ti is álmodtatok már ilyesmit?

Ti is álmodtatok már ilyesmit?

Figyelt kérdés

Tegnap este megnéztem a Bosszúállókat, amiből nekem két szereplő is megtetszett(a film amúgy nagyon jó), Vasember és Loki :)

És azt álmodtam, hogy egy hotelszobában vagyok, ülök az ágyon...kinyílik az ajtó, és belép rajta Vasember(igazából csak a színész,aki játssza, de nem Vasemberként) és teljesen természetes volt, hogy ő a szobatársam :) aztán leültem valami ablakhoz(a szobánk egyik sarkánál volt, láthattam felülről a többi embert)és ő odaült mellém...közel hajolt az ablakhoz, mintha nézne valamit, de közben a mi arcunk is szinte összeért..és nagyon jó érzés volt :D éreztem, h elpirulok(lehet, h a valóságban is :D), bizsergett az egész testem, aztán megakart csókolni, de én nem engedtem!!!! Miért nem? Pedig olyan jó lett volna...

Azért nem, mert tudtam, h kis ideig van csak itt és megy tovább...és nem akartam, h egy legyek a sok közül, azt akartam, h komolyan vegyen :D pedig nagyszerű lenne visszaidézni, ahogy megcsókol...:D

Ti álmodtatok már ilyesmit sztárokkal?

17/L

2013. ápr. 25. 19:33
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Utolsó elmondod, hogy hány éves vagy?:)
2013. máj. 3. 20:55
 12/24 anonim válasza:
Utolsó vagyok, 20 éves vagyok és sajna nekem még egy híresség sem volt meg álmomban XD De ha egyet választhatnék akkor az egyértelműen RDJ lenne :D
2013. máj. 3. 21:52
 13/24 anonim ***** válasza:
Igen, álmodtam, kétszer is.. :) Te most akkor szerelmes vagy belé? Vagy csak tetszik? Vagy egyik sem? :D Én akivel álmodtam, abba nagyon szerelmes vagyok, életem legszebb álmát köszönhetem neki... :D <3
2013. máj. 4. 19:29
 14/24 A kérdező kommentje:

Utolsó, inkább úgy fogalmaznék, hogy nagyon rajongok érte. De még csak nem rég fedeztem fel magamnak, de azóta Ő jár a fejemben, főleg lefekvéskor, sokat álmodozok róla :D És már minden filmet megnéztem, amibe játszik...szal ezt nem tudom, hogy lehet-e szerelemnek nevezni, közel áll hozzá :D

És elárulod, hogy kivel álmodtál? :)

2013. máj. 5. 10:08
 15/24 A kérdező kommentje:

És kikkel álmodtam ma éjjel?

Johnny Depp-el és igen, Ő is benne volt :D Film forgatás volt egy tengerparton, és én voltam a főszereplő Johnny Depp-el :) És a tengerpartról láttuk, ahogy Robert Downey Jr. egy hajóról néz minket...de nem kötött ki nálunk, hanem haladt tovább a tenger gyengéd, fehér habjain ringatózva egy ismeretlen, távoli partszakasz felé, ahol majd eltölti örök, boldog életét egy másik álmomban remélem, velem. :)

2013. máj. 5. 10:28
 16/24 anonim válasza:
Igen, már 1-2 hírességgel (vagy épp nem hírességgel :D), aki tetszett. De mindig akkor ébredtem fel, mikor a "jó" része jött volna. :D Mázlista, aki ilyenkor nem ébred fel.
2013. máj. 5. 16:29
 17/24 A kérdező kommentje:
Igen, remélem, hogy nekem is lesz majd csók álmomban...nem írtam le, de a ma éjjeli álmomban megölelt Johnny Depp:), az nagyon jó érzés volt, de mikor megjelent a hajó és megláttam Őt, gondolkodás nélkül ott akartam hagyni szegényként :D
2013. máj. 5. 17:40
 18/24 anonim ***** válasza:
Most akkor Johnny Depp-el jobb volt mint 'Vasemberrel'? :D Te mindig sztárokkal álmodsz? :D
2013. máj. 5. 18:39
 19/24 A kérdező kommentje:

Vasemberrel :D Csak az is jó érzés volt, amikor megölelt Johnny Depp :)

És nem, eddig ez a két álmom volt sztárokkal, gondolom mert ezen kattog az agyam egyfolytában :D Remélem, hogy ma éjjel is lesz :)

2013. máj. 5. 18:42
 20/24 A kérdező kommentje:
Még mindig nem árultad el, hogy kivel álmodtál! Kíváncsi vagyok rá, hogy ki a szerelmed és, hogy mit álmodtál vele! :) Ugye nem titok?:)
2013. máj. 5. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!